Ангел Джамбазки: Втрещяващо лицемерие, втрещяващ двоен стандарт

Ангел Джамбазки: Втрещяващо лицемерие, втрещяващ двоен стандарт

Евродепутатът от ВМРО/ЕКР Ангел Джамбазки с коментар за блокирането на американския президент Доналд Тръмп в социалните мрежи и отношението на т. нар. демократична общност към това.

 

Във Фейсбук страницата си той съпостави коментари на граждани по отношение на председателя на ВМРО Красимир Каракачанов, според които той нямал право на лично мнение след като заема публичен пост с позцията на Туитър за блокирането и ограничаването на свободата на словото онлайн.

 

Джамбазки е категоричен, че и двете публикувани от него снимки са пример за лицемерие и налагане на двоен стандарт, продиктуван от политически убеждения.

 

Ето какво написа евродепутатът:

 

„Двете лица на една и съща „демократична общност“. Буквално.

 

Когато е за изборите в Уганда, то спирането на достъпа до интернет, страници и приложения е нещо много страшно. Нещо, което нарушава основни човешки права и принципи.

 

Същата „демократична общност“ приветства спирането на достъпа на действащ президент на САЩ до всички социални мрежи и изтриването буквално на социална мрежа с десетки милиони участници, които споделят десни, традиционни и консервативни политически разбирания.

 

Същата „демократична общност“ повтаря до припадък мантрата за клетото 111-то място в класация за свободата на словото, но уверено твърди височайшата глупост, че политически противник няма право на лично мнение.

 

Втрещяващо лицемерие, втрещяващ двоен стандарт.“

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК