МненияНа ФокусПоследни новини

Асим Адемов: Насила Промяна не става, пък и да става, не я бива!

Нередактиран текст от Фейсбук страницата на Асим Адемов:

„Насила хубост не става, пък и да стане, не бива!“
Турска поговорка, която ако я побългарим, ще прозвучи така – „Насила Промяна не става, пък и да стане, не я бива!“
Тя е много подходяща за това какво се случва днес в България след “ великите народни въстания“ през 2020 год.
Тези „въстания“ докараха насила Промяната, но се видя, че насила Промяна не става, пък и да стане, не я бива! Тази Промяна се случи насила, абсолютно насила, защото нямаше сериозна обществена подкрепа. Тази Промяна се случи с подкрепата на няколко хиляди души в най-добрия случай. Десетки и стотици хиляди бяха само в устите на удобните репортери в репортажите им по телевизорите. А че нямаше обществена подкрепа и нужда от такава фалшива Промяна, се доказа от поредицата от победи на ГЕРБ на последвалите избори. Защото все пак голяма част от народа, убеден съм по-разумната, не забрави, че по времето на ГЕРБ имаше спокойствие, сигурност, предвидимост.
Затова и Промяната е толкова нескопосана, без обществена подкрепа, с фалшиви герои като Кирил Петков, Асен Василев, Васил Терзиев, Борис Бонев и сие, и естествено последва и хаосът, който създадоха. Хаос, създаден и поддържан от нагли, високомерни и арогантни „промянкаджии“ и некомпетентното им правителство. Хаос и в управлението на София, след връхлетялата я и нея Промяна. Хаос в обществените отношения, хаос в управлението. Хаос, нарочен за Промяна!
За да не стане хаосът катастрофален, заслуга има партия ГЕРБ с неговия лидер Бойко Борисов. Благодарение на ГЕРБ все още положението се удържа. Просто не ми се мисли какво би ни причинила нефелната Промяна, ако ГЕРБ-СДС не възпираше дивотиите, които ражда тя.
Но е време да се приключи с тази насила натрапена ни Промяна!
Бяха въстаници за Промяна, а се превърнаха в управленци за подмяна!
Защото насила Промяна не става, пък и да става, не я бива!

Подобни статии

Back to top button