Важни неща, които трябва да знаеш преди да се ожениш за жена от Балканите

Важни неща, които трябва да знаеш преди да се ожениш за жена от Балканите

Живеем в глобален свят и мнозина наши сънародници си намериха половинки от други държави.
Всички знаем, че жените на Балканите и в частност България са едни от най-красивите в света, да не кажем и най-красивите, но има едно голямо НО.
Безплатен обяд няма, а това са нещата, които трябва да знаете преди да се обвържете сериозно с такава девойка.

 

Ако има по-голям брат, това ще да е голям проблем.
Обикновенно по-големите братя са супер привързани към малките си сестрички и прекаляват с намесата си във връзката. Освен това при всеки малък проблем са готови да се разправят физически с „виновника“.

 

Втория проблем е подобен… и е с бащата.
Масово бащите на славянските момичета са дори по-опасни от братята. Ще бъдете поставени на щателни проверки, всякакви тестове, включително и сериозно напиване с бащата. Ако се издъните – лошо, никога няма да можете да спечелите неговот доверие и винаги ще бъдете „лигьлото с който излиза Светлана“.

 

Те са супер властни.
Обади ли се по телефона да те „провери“ как си, значи трябва да се прибираш. Думата „НЕ“ не съществува, а споровете са абсолютно безмислени. Повишаването на тон не е плашещо, плащешо е ако само прискърцва със зъби.

 

Вероятно е от село и това означава, че трябва да имаш определени умения…
Копаенето в градината, използването на всякакви земеделски уреди и познанието за това как се прави лютеница и домашна ракия са почти задължителни, инак ви грози цял живот подигравка и прякорчета от сорта на „гражданчето“.

 

Те са изключително емоционални.
Зад коравата обвивка жените от Балканите са изпълнени със страст. Ако успеете един път да я спечелите, независимо какъв сте, цял живот ще ви обича и ще сте единствения мъж в нейните очи. Единственото, което се иска от вас е да я уважавате и да се отнасяте добре с нея в противен случай се намесват бащата и брата…

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО