BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Близначки, откраднати от майка си и продадени като бебета, се свързват след 19 години чрез ТикТок

Близначките Ами и Ано са били откраднати от майка си в Грузия като бебета и продадени на черния пазар. След 19 години, те са се открили чрез видео в ТикТок.

Ами е гледала предаването „Грузия има талант“ когато е видяла момиче, което изглежда точно като нея да танцува грузински национални танци. Баба й дори е помислила, че гледа запис на телевизията и това е Ами.

7 години по-късно, Ами е пуснала видео в ТикТок, в което си слага пиърсинг на веждите. Ано е видяла видеото и се е опитала да намери близначката си, като е пуснала съобщение в групата на своя университет. За щастие един от хората там е познавал Ами и е свързал двете чрез Фейсбук.

„От толкова време те търся!“, написала Ами.

„Аз също!“, отговорила веднага Ано.

Двете се срещнали и останали изненадани от срещата – било странно да гледаш някой, който изглежда точно като теб, със същия глас и същото лице. Ано прегърнала сестра си и двете започнали да разгадават мистерията на своето разделение.

Оказва се, че майката на Ами не е можела да има деца и неин приятел й е казал, че ако плати на лекарите, ще може да получи нежелано бебе и да го отгледа като своя дъщеря. Майката на Ано е разказала подобна история. Нито една от двете не е знаела, че става въпрос за близнаци и двете са мислели, че става въпрос просто за бебета, изоставени от майка си.

Сега двете близначки се притесняват, че майка им ги е продала за пари.

След дълго търсене, те намират друга своя сестра, която потвърждава историята – майка им, която е родила двете близначки, сега живее в Германия.

Голяма група за събиране на откраднати грузински бебета разказва и начинът, по който лекарите ги продавали – те отнемали бебетата от родителите, заявявайки, че имат здравословен проблем и след няколко дни казвали, че бебетата са загинали. Междувременно ги продават на други майки на цената на близо 1 година средна заплата.

Такава е и историята на Ано и Ами – след като двете са намерили евентуално своята майка и тя е разказала, че е била болна след раждането и дори изпаднала в кома, а като се събудила, лекарите казали, че близначките загинали.

 

Източник: BBC

Подобни статии

Back to top button