БългарияНа ФокусПоследни новини

Антон Хекимян: Борис Бонев продължава да извива ръцете на Васил Терзиев 

Борис Бонев жали по медиите и се оплаква от това, че някой е отрязал ръката на МОЧА – ръката, който той очакваше да го подкрепи или ръката, която трябваше да гласува за сглобка между „Продължаваме промяната“ и БСП в София.

Това заяви Антон Хекимян от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет.

„Само че това не се случи и тъй като това, което е обещано на Борис Бонев няма как да се реализира, той е нещастен“, добави Хекимян и допълни, че това нещастие ясно си личи.

Той подчерта, че „Борис Бонев каза кои са нашите“ и продължи: „ПП-ДБ са от техните. Ясното разделение за това как работят в тази коалиция на местно ниво е думата му за това, че неговите хора са тези на „Спаси София“, което пък е ясно потвърждение за извиването на ръцете от Борис Бонев към Васил Терзиев“.

Хекимян е категоричен, че това извиване на ръцете продължава и в този момент. „Ние ясно чухме, че той в коалиция с ГЕРБ не иска да влиза, така че ние няма как да подкрепим Грети Стефанова“, съобщи той.

От своя страна Георги Георгиев отбеляза, че от три седмици от ГЕРБ предупреждават, че в София се готви тежка червена сватба. „Всички, които се изказаха до днес, включително и Борис Бонев, изказват съжаление, че се е провалил годежът заради нарязването с флекс на МОЧА“, заяви той и обяви, че тайно се водят разговори за съвместно управление на ПП-ДБ-СС заедно с групата на БСП.

По думите му всички циркове, които се разиграваха, са имали за цел да отвличат вниманието докато си стиснат ръцете и докато се спазарят търгашески постът на председател да бъде даден на БСП.

Георгиев подчерта, че проблемът продължава да се задълбочава, защото София е на автопилот.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете 

Бонев: В ПП-ДБ искат сглобка и в София

Подобни статии

Back to top button