Борисов се отказва от депутатското си място, нямал нужда от имунитет

Борисов се отказва от депутатското си място, нямал нужда от имунитет

Бойко Борисов се отправи на нова разходка с джипката в страната и обяви новината, че се отказва от депутатското си място. Лидерът на ГЕРБ бе водач в листите на партията в 25 МИР в София и в Пловдив.

 

„Днес подадох заявление пред ЦИК. На мен имунитет не ми трябва. Като премиер не съм имал и след това не ми трябва. Затова напуснах двата избирателни района, където спечелих и лидерската битка с опонентите“, каза Борисов.

 

 

Той изтъкна, че ГЕРБ е спечелила в 24 от общо 31 избирателни района в страната.

 

„И в селото на президента Радев сме първи, и в Плевен сме първи, и в Учиндол, Кюстендил, Банкя, Враца, Монтана, Видин. Нека се уважаваме, това е трудът, това са гласовете на избирателите“, категоричен беше председателят на ГЕРБ.

 

И подчерта загубата на БСП:

 

„Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред“, каза Борисов. 

 

И отново призова за стабилност:

 

„Изборите се организират, за да се направи управление. В предизборната кампания се говори с кое си по-добър, но след това целта е да се направи правителство и стабилно управление, за да можеш това, което си говорил, да го изпълниш“, добави Бойко Борисов.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК