Любопитно

Четири знака, че приятелят ти е МАМИНО СИНЧЕ

Началото на връзка винаги е сложен период на опознаване. А когато свалиш „розовите очила“, може да видиш срещу себе си едно истинско мамино синче. За да избегнеш разочарованиет по-рано, представяма четири знака, които крещят, че новият ти приетел е именно такъв.

Тя е негов личен асистент
Ако половинката ви има навика да оставя прането си в ръцете на мама, да не оправя леглото си или да не пазарува хранителни продукти, бъдете сигурни, че той е „мамино синче“. И най-лошото е, че той наистина се наслаждава да е обгрижван и няма никакво намерение да промени положението.

Тя е касичката му „за черни дни“
Макар вече да е пораснал мъж, да ходи на работа и да изкарва пари, той все още разчита на финансовата подкрепа на майка си. Когато останат няколко дни до заплата, мама винаги е насреща да помогне. Това говори, че партньорът ви няма никаква финансова култура и не може да разпределя добре доходите си.

Постоянно се обажда или идва на гости
Независимо дали живеете заедно, или не, майка му няма никакви скрупули да се обажда по 10 пъти на ден или да идва неочаквано на гости, носейки мусака в кутия. Още по-притеснително е, ако комуникацията не е едностранна и мъжът ви не вижда нищо нередно в това да прекъсне романтична вечеря, за да се обади на мама.

Купува му дрехи и бельо

Разбира се, няма нищо лошо в това една майка да зарадва сина си с хубава риза за Коледа. Но ако тя носи отговорност за външния вид на сина си, избирайки му целия гардероб, включително и бельото, то имате сериозен проблем.

Това са трите НАЙ-ОТМЪСТИТЕЛНИ зодии

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Източник: IWoman

Подобни статии

Back to top button