ДЕВИТЕ – 10 причини да ги обичате

ДЕВИТЕ – 10 причини да ги обичате

Девите в живота ни го правят по-цветен, често по-подреден и задължително МНОГО организиран. Дори понякога това да ни кара да поискаме малко дистанция от представителите на този зодиакален знак, след това осъзнаваме, че затова толкова ги обичаме. Ето и десет от най-прекрасните качества на Девите:

 

1. Те правят всичко идеално
Девите искат да изпипат всичко до последния детайл. Ако кажем, че са перфекционисти, няма да е достатъчно. Те обожават да създават перфектни творения и да ги показват през останалите. Ако искате нещо да се свърши без забележки, Девата е вашият човек.

 

2. Те са приятелите, които ви трябват
Ако искате някой да ви изслуша, да ви разбере, да ви даде съвет или просто свободно пространство, Девата е правилният човек за това. Дори да не обичате да споделяте, Девите знаят как да ви предразположат, знаят как да подходят спрямо ситуацията и емоционалното им състояние в момента.

 

3. Можете да разчитате на тях винаги
Девите са приятелите, на които можете да разчитате винаги и по всяко време. Независимо дали говорим за разговор посред нощ или среща по никое време, Девата няма да се поколебае да ви бъде опора в трудна ситуация.

 

4. Те живеят в свой собствен свят
Девита винаги са готови да ви предоставят една различна гледна точка към живота. Те обитават свой собствен балон от време и пространство, което ги прави едновременно обективни и страшно субективни. Но в това е чарът им. Девите са много раними и трудно понасят промените в света около тях, затова и тяхното защитно поле им е нужно, за да се прадпазят от различното, което би ги наранило.

 

5. Те са мъдри и практични
Девите са много по-мъдри от възрастта си. Те не правят грешките на младостта, за които после да съжаляват. Няма да ги видите да действат импулсивно или да ви позволят вие да проявите такова поведение. Техните действия са ръководени от практичността. Следват мечтите си, без да си създават илюзии. Вместо това работят методично и целеустремено да ги постигнат

 

6. Те са много независими
Когато Девите имат цел, те искат да я постигнат сами. Нямат нужда от помощ, нямат нужда от съвети. Справят се сами с всички трудности.

 

7. За тях семейството е всичко
Разбира се, че всеки държи на семейството си. Но за Девите корените, близките, са най-важното в живота. Те поставят семейството си като приоритет винаги, във всяка ситуация и мислят първо за тях, после за себе си.

 

8. Те умеят да се контролират
Девите не си изпускат нервите. Те умеят перфектно да контролират емоциите си, независимо то ситуацията. Същото важи и за позитивните емоции. Когато имат пролеми, Девите ги разрешават сами, без да покажат на останалите за нестабилността си.

 

9. За тях действията са по-важни от думите
Девите не са многословни. Вместо това те наблягат на действията. Няма да ги чуете д се хвалят как са направили нещо или как планират да направят нещо. Вие просто ще видите резултатите, защото постигнатото за Девите говори много повече от каквито и да е планове.

 

10. Те се разкриват само пред най-близките си хора
Девите имат специална страна, такава, която показват само пред хора, на които държат. Възможно е вие да познавате Девите по един начин, а пред хората да виждате съвсем различно поведение. Но това не бива да ви тревожи, защото най-съкровената част от себе си Девите разкриват само на хора, които заемат специално място в сърцата им.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО