Девите през 2020-а – между щастието и неуспехите

Девите през 2020-а – между щастието и неуспехите

През 2020 година, Девите напълно ще разберат смисъла на израза „щастието се изсипа върху главата им“. Действително, няма да има от какво да се оплаквате – работата ще ви носи радост, любовта ще бъде взаимна, а пътуванията ще оставят много впечатления.

 

С други думи, ще се потопите в такава приятна лудост, че ще започнете да благодарите на съдбата за всеки миг. Хороскопът за 2020 година предсказва на Девите наситен живот, но деловата заетост не се изключва.

 

Възможни са многобройни запознанства, преговори и пътувания, затова не се отпускайте особено. Трябва внимателно да анализирате информацията, която получавате, за да можете да вървите напред и да направите кариера.

 

Не са изключени обаче и някои неуспхи. Лесно можете да ги избегнете обаче, ако обмисляте внимателно постъпките си и се доверявате единствено на собствената си преценка.

 

В годината на Плъха не трябва да нервничите и да се вълнувате без причина, трябва да пазите психическото си здраве. В противен случай може да се окажете в такова неизгодно положение, че след него и дребните прелести ще ви се сторят скъпи подаръци.

 

Лятото и есента, на Девите ще им се наложи да се занимават с бита, с домашни дела и с решаване на финансови въпроси. Но, ако се заемате с всичко с ум и премислено, успехът ви е неминуем.

 

Хороскопът за 2020 година препоръчва на Девите да стоят по-далече от користни и честолюбиви хора. Тук ви очакват „подводни камъни“, затова не забравяйте за своите дела.

 

Потъвайки в рутина, не забравяйте да претегляте всички плюсове и минуси. По време на творческата дейност мислете повече за това, каква полза ще ви донесе.

 

Няма значение дали тези интереси са меркантилни или е желание за постигане на слава. В любовната сфера, Девите трябва да се откажат от илюзиите си. Вие до такава степен идеализирате партньора/ката, че те не знаят къде да се скрият от критиката и претенциите ви.

 

Астрологичната прогноза обещава на Девите, в края на 2020 година истински фойерверк, който леко ще ги заслепи и зашемети. Но това може да бъде опасно, след което е вероятно да получите порция лъжи, дори от близките.

 

Семейните двойки трябва да укрепват отношенията си с помощта на романтика и нежност, за които незаслужено сте забравили в моменти на решаване на битови проблеми.

 

Какво очаква Девите през всеки месец на 2020 година

 

През януари, Девите трябва да отделят внимание на семейството и домашните задължения. Февруари 2020 година ще открие нови хоризонти, не изпускайте перспективните предложения.

 

Отличният, във финансов план, март ще помогне да нормализирате бюджета. През април предстои да се занимавате със здравето и делата на роднините.

 

Май е месец на бурно общуване, ярки събития и впечатления. Юни ще подари на Девите много промени във всички сфери на живота.

 

През юли 2020 се старайте да оправите отношенията с околните, а през август се въздържайте от шопинг и пътувания. Септември почивайте повече и се изолирайте от проблемите. Трудности с парите се очакват през октомври.

 

Но още през ноември ситуацията ще се нормализира, както в службата, така и с финансите. През декември ще се появят възможности, Девите да се реализират в най-различни направления.

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО