Лъвовете през 2020-а – щастие и в работата, и в любовта

Лъвовете през 2020-а – щастие и в работата, и в любовта

На първо място Лъвовете могат да бъдат поздравени с наситен личен живот. В годината на Плъха няма да усетите отлив от ухажори, което ще ви придаде още по-голяма значимост и самоувереност.

 

Учудващо е, но, за да очаровате поредната си „страст“ няма да ви бъдат необходими никакви финанси и фантазии. В кариерата всичко ще се случва по превъзходен начин. Ще постигнете всичко, което искате, а това са: нова длъжност, висок авторитет и добра заплата.

 

Хороскопът за 2020 година съветва Лъвовете да бъдат хладнокръвни и разумни в общуването с колегите. Не всички, които ви се усмихват мило, са честни с вас. Има користни и злобни личности, затова стойте по-далече от тях. С началника, обратно, общувайте и се съветвайте по всеки повод. Това ще се отрази чудесно и на бонусите, и на отпуската.

 

Лятото на 2020 година ще премине великолепно за Лъвовете. Най-накрая, на брега на морето, с любимия човек и с чаша вино в ръка, ще можете да си починете без да мислите за нищо. А и здравето ще успеете да укрепите, иначе простудите ще ви „свалят“ в леглото.

 

Но няма да можете да се отървете от домашните ангажименти. Не игнорирайте онова, което роднините ви подсказват, те са по-мъдри и по-опитни в битовите проблеми.

 

Хороскопът за 2020 година предсказва на Лъвовете много усърдна, дребна работа, но тя също ще им донесе приходи. Дори и да не е веднага, но в края на годината на Плъха, вие ще имате в ръцете си пари, с които можете прилично да си поживеете.

 

Ще можете да купите подаръци за цялото семейство, себе си да зарадвате с подаръци и дори да си отдъхнете за седмица в курорт. Лъвовете, които се занимават активно със спорт е възможно да получат сериозни травми, счупване и да попаднат в болница, затова трябва да бъдат много внимателни.

 

Какво очаква Лъвовете през всеки месец на 2020 година

 

Лъвовете трябва да станат по-самоуверени и упорити през януари. Тогава успехът няма да ги накара да чакат дълго. Февруари 2020 ще бъде невероятен месец, във всеки един смисъл. Ще получите всичко, което сте желали. През март сложете акцент на личните качества, работата и отношенията с хората. А през април ще се наложи да забравите за любовта и срещите.

 

Новите проекти ще се окажат по-важни от личната сфера. През май трупайте позитивна енергия, за да може през юни да не влизате в конфликти. Юли не може да бъде наречен лек и спокоен. А през август 2020 година на Лъвовете им предстои екстрено да решат всички настоящи проблеми. Затова пък, през септември спестовната ви сметка ще се запълни до краен предел.

 

През октомври бъдете много внимателни в професионалните дела. Ноември е месец за пълна изолация, както от работа, така и от бурни комуникации. Декември ще се окаже за Лъвовете не само приятен, но и щастлив месец.

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО