Любопитно

Известна актриса от филми за възрастни се врече в Бог и стана проповедник

Джена Пресли се е снимала в над 300 филма за възрастни и е меко казано добре позната на феновете на жанра, като тя е изпълнявала и най-перверзните мъжки фантазии… Сега обаче тя е известна в други среди – религиозните.

Наркотици, секс, булимия и Бог

Днес Бритни Де Ла Мора както е истинското име на бившата порно звезда е щастливо омъжена за свещеник. Двамата с него редовно водят проповеди в църквата Корнърстоун в Сан Дигего, Калифорния.
Бритни влиза в сладострастната индустрия много малка – още на 16 става стрийптизьорка, а в момента в който чуква пълнолетие я водят на снимачната площадка, където се правят филмите за възрастни.

Джена Пресли

Разказва, че семейството й било пълна развалина, поради което нямала никаква ценностна система. От малка обаче страдала, че е пълна, въпреки, че на 18 при ръст 155 см. тежала 45 килограма. Малко преди да стане Джена Пресли, тийнейджърката е изписана от болница след тежко лечение от булимия. За нейна зла съдба още в началото на порно кариерата й среща режисьор, който заявява, че е дебела и ако иска да пробие трябва да отслабне. Не след дълго Бритни се запознава и с дрогата – нейна колежка й споменава, че поддържа слабото си тяло с кокаин.
Младата порно звезда опитва и моментално се закача за дрогата. Някъде по това време пипва от свой партньор в киното за възрастни и тежко венерическо заболяване.

От там започва стремглаво да пропада – смърка кока, за да не изпитва глад. Но, чувството за вина и страха от болести я преследват и не след дълго тя минава на хероин. Така живота й започва да препуска между секса, наркотиците и парите. Да, защото единственото, което си струвало казва днес бившата порно актриса били дебелите пачки, които изкарвала.

Джена Пресли

След поредната бурна нощ преди няколко години тя си дава сметка, че стремглаво се е запътила към ранната смърт. Решава, че ще спре с порното и звъни на своята баба, която идва й я откарва в Сан Диего. Там Бритни започва да посещава редовно църква, където в захлас слуша проповедите на млад свещеник. И преоткрива Бог…

jenna

Същият този свещеник, днес е нейн съпруг. Двамата се женят през 2016-та, след което съвместно издават две книги със съвети за успешен брак. Семейният бюджет Бритни допълва работейки като брокер на недвижими имоти. „Парите са почти толкова, колкото изкарвах в порното. Само, че сега не ми се налага да се събличам гола и непознати мъже да правят с тялото ми каквото си пожелаят“, разказва тя.

Съпругът й споделя, че е изключително горд с Бритни.

Съвсем неотдавна тя беше просто една пропаднала жена. Но, вижте я днес – Бог я избави и сега тя помага на други да го открият!“

Джена Пресли пастор

 

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button