Любопитно

Джени Суши отново обърна палачинката

След като преди дни американската журналистка Дженифър Ревало (Джени Суши) направи публично изявление, в което заяви, че е простила на боксьора Кубрат Пулев заради импулсивната му целувка след боксов мач, която доведе до отнемане на лиценза му в САЩ, днес тя направи противоположно изказване.

Тя заяви, че не е приела извинението, което Кубрат Пулев ѝ е поднесъл. Също така тя заяви, че не вижда никаква вина у себе си.

„Извинението му изглеждаше искрено, но в същото време той лобира за връщане на лиценза. Само времето ще покаже дали извинението му беше честно и искрено. Но аз не приемам извинението. Ненавиждам оправданието, че е бил толкова развълнуван от победата и има право да ме тормози под всякаква форма. Разбирам, че е бил емоционален от успеха си, но в крайна сметка не може да сграбчвате някого и да го целувате без негово съгласие, докато той си върши работата“, заяви Суши пред „Блиц“.

Запитана защо на партито след победата на Пулев над Богдан Дину, на което е присъствала, репортерката не е казала на Пулев, че действията му по време на интервюто не са редни, тя заяви:

„Честно казано, не знам защо не го направих. Но няма значение дали ще кажа нещо, или не, нямате право да сграбчвате някого и да го целувате без негово желание“.

Припомняме, че лицензът на Кобрата бе върнат след като той премина курс за сексуален тормоз и бе принуден да се извини на Суши. Така скандалът и потенциалното дело срещу него бяха избегнати.

Това обаче не му попречи да бъде в окото на медиите през последните дни. А причината беше раздялата с дългогодишната му приятелка Андреа и слуховете за връзка с гимнастичка. Повече по темата четете ТУК.

Проговори сочената за любима на Кубрат Пулев

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button