Последни новинихороскоп

СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ: Днес най-важна е работата в екип

Хороскоп за 30 юли 2019 г. 

Овен

Не забравяйте, че най-важното в работата в екип е доброто взаимодействие между хората. Ако сте решили да изпъквате планираното няма да се изпълни по желания начин. Колкото по-активни сте днес, толкова по-добре. Не стойте дълго време на едно място – движението и разнообразието ще ви се отразят чудесно. Ако пътувате, бъдете малко по-бдителни и сдържайте нервите си. Някои от вас ще трябва да осмислят нова информация, която са получили.

Телец

Днес не оставяйте нещата, такива каквито са щом ви създават неудобства. Мълчаливото ви негодувание няма да доведе до нищо сериозно. Днес ще искате да си угаждате и ще се почувствате чудесно, ако си доставите някаква наслада за тялото или за душата. Погрижете се за своите собствени потребности – ако сте тъжни, унили или уморени, има вероятност да не си осигурявате нещо важно, от което имате нужда.

Близнаци

Този вторник е ден за постижения в служебно отношение. Вероятно ще ви се наложи да усъвършенстване знанията и уменията ви, но в това няма нищо лошо. Напротив – похвално е! Днес емоционалността ви ще бъде повишена, а дори и самите вие ще установите, че реагирате непредсказуемо. През днешния ден настроенията ви ще се менят бързо: може сутринта да сте весели, а следобед – тъжни, или обратното. Не се поддавайте на мрачни предчувствия – след два-три дни всичко ще ви се струва много по-светло.

Рак

Този вторник ще срещнете близък приятел. Не сравнявайте живота си с неговия. Вие сте постигнали не малко неща и дори не подозирате колко много са те.   Днес звездните влияния ще ви подтикват да се отдадете на по-самотни занимания, а не на работа и на участие в социални прояви. Ще искате да останете насаме с мислите и чувствата си, а как ще се разбирате с околните ще зависи най-вече от настроението ви. Починете си хубаво през днешния ден, защото ви предстои динамична седмица.

Лъв

Този вторник посветете деня на семейните отношения. Има сериозни теми за обсъждане, които не може да бъдат отлагани повече във времето. Днес е по-вероятно да предпочетете своята собствена компания пред тази на другите – може да искате да обмислите нещо или просто да имате нужда от кратко уединение. Ако се чувствате напрегнати, ограничете общуването до минимум и намерете начин да релаксирате.

Дева 

Оптимизмът ви днес няма да има граници. Не очаквайте, обаче, същото от останалите. Няма как те да притежават вашата енергия и заряд. Ще трябва да се примирите.  Днес ще се почувствате по-добре, ако забравите за грижите за околните и се съсредоточите върху себе си. Помислете от какво имате нужда вие – сега не е моментът да пилеете сили, време и ресурси в опит да угодите на всички, или просто да доказвате, че сте най-добрите.

Везни

През този ден се опитайте да прецените внимателно какво бихте загубили от ваша постъпка. Помислете дали нещата действително са толкова зле, колкото изглеждат, но и не правете компромиси със себе си. Днес чувствата ще вземат превес над разума, така че не очаквайте, че с мислене ще стигнете далеч. Ако човекът до вас или някой ваш близък има нужда от подкрепа, не бързайте да давате съвети – прегръдката може да се окаже по-ефикасна от думите.

Скорпион

Този вторник ще ви бъде възложена отговорна задача в работата. Не е дълъг пътят към провала. Сега нямате никакво време за размотаване. Днес лесно може да се ядосате и да си изпуснете нервите, особено ако сте си мълчали твърде дълго за нещо. Ако искате да споделите нещо, направете го, но внимавайте да не сте твърде резки или иронични. Стремите ли се към разбирателство, не наранявайте чувствата на човека до себе си.

Стрелец

Това е ден, в който да се насладите на постигнатото в работата. Може да огледате плодовете на работата ви от всички страни. Посветете на съзерцанието, колкото време искате. Ако днес нещо не ви е ясно или се чувствате зле, опитайте се да разговаряте с човека до вас и да разберете неговите основания да постъпва по определен начин. Задавайте въпроси, вместо да раздавате присъди. Колкото повече любопитство към живота проявявате днес, толкова повече полезни неща ще научите.

Козирог

Този вторник е ден, в който да проявите щедрост. Способността ви да се поставите на мястото на другите ще ви дари с прозорливост. Действията ви ще бъдат високо оценени. Ако днес събитията ви подтикнат да дадете на заден ход или да останете на едно място, не страдайте – това не сочи провал или отстъпление; просто изчаквате да дойде подходящият момент или да се разсеят неяснотите.

Водолей

Този вторник бъдете сигурни в себе си. Само така ще може да убедите останалите в правотата си. Всяко ваше колебание ще бъде забелязано от останалите. Днес може да си имате парични затруднения или проблеми в работата, ако в миналото сте подхождали лекомислено и сте харчили прекалено. Не се отчайвайте – всичко е поправимо, но по-добре си вземете поука, за да не допускате същите грешки в бъдеще. Денят е много подходящ за разтоварваща диета или да направите нещо друго, полезно за здравето.

Риби 

Този вторник някои от плановете ви, особено тези за работата,  ще се объркат. Това може да ви поднесе приятен момент за изживяване. Оставете паниката на страна и му се насладете. Ако днес полагате прекалено големи грижи за другите, може да се изтощите. Не пренебрегвайте себе си, само и само да угодите на някого – няма да се почувствате добре, а и никой няма да ви го признае. Грижете се повече за себе си и не позволявайте на чувството за вина да ви попречи да си осигурите онова, от което имате нужда.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

Вижте как да изберете почивката си според зодиакалния си знак!

Подобни статии

Back to top button