BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Джо Байдън: Само „грозни“ хора пазят децата си от смяна на пола

Президентът на САЩ Джо Байдън се възползва от „месецът на гордостта“ (бел.ред. – месец юни в САЩ е посветен на ЛГБТ общността) да разкритикува родителите, които пазят децата си от трансджендъризъм. 

Според Байдън пазенето на децата е „истерична“ реакция и е напълно неоснована. Той също така нарича пазенето на децата „грозно“.

Байдън говореше по случай огромното недоволство в държавата около месеца на ЛГБТ общността, което протестира против налагането на джендър идеологията на децата. Преди няколко дни се състоя голям протест на родители пред основно училище, в което се четеше книга за сексуалността на малолетни. Протестът стигна дори до насилие, а сцените пред училището бяха още по-странни – мюсюлмани и католици протестираха рамо до рамо против пропагандата в училището. 

Редица щати в САЩ прокараха законодателство, което забранява ЛГБТ идеологията в училищата. В щата Флорида вече са напълно незаконни процедурите за смяна на пола, включително даването на хормони и операции на малолетни.

Според Джо Байдън губернаторът на Флорида и правителството му са „екстремисти“, които прокарват истерични закони, допринасящи за омразата към трансджендъри. Законът на Флорида, наречен „Забрана за осакатяването на деца“ разгневи Байдън, който го нарече също така „зъл“.

Флорида прокара своят закон след детайлно проучване на здравната организация на щата, която стигна до извод, че процедурите за смяна на пола са рискови и експериментални. Разследващият журналист Джералд Познър също така разкри, че лекарствата за спиране на пубертета и хормоните имат сериозни опасности за децата.

„Да игнорираме дългосрочните опасности на тези мощни лекарства, които блокират пубертета и хормоните, комбинирано с масовата сгрешена диагноза за смяна на пола, е гавра с децата“, казва Познър.

Байдън вече разкритикува в началото на месеца всички щати, които предприемат законодателни инициативи за забраната на смяна на пола с операции и терапия с хормони.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Калифорния прокара закон, според който ще отнемат дете от родителите ако откажат да му сменят пола

Подобни статии

Back to top button