BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Май носи символи за богатство

Месечен финансов хороскоп за май 2024 г. 

 

Овен
Овенът трябва да използва амулети за успех, късмет и просперитет, защото майският ретрограден Плутон ще бъде изключително опасен. Той може да накара Овена да загуби вяра в себе си, а несигурността може да доведе до отрицателен резултат по време на финансови преговори, интервюта.

Парите обичат Овните, но има опасност да загубят себе си. Астролозите силно съветват да не показвате на другите вашето самодоволство. Това ще доведе до големи проблеми и само ще помогне за намирането на нови врагове и недоброжелатели.

 

Телец
Финансовият късмет ще се усмихне на Телеца през май, но за да обмислите нови възможности, ще трябва да проявите повече грижи. Астролозите съветват и грижата за щастлив живот с помощта не само на материалния компонент, но и на духовния.

Трябва да се запознаете с духовните закони на успеха и да ги въведете в експлоатация възможно най-скоро, защото парите са като магнит, привлечен от онези, които знаят какво искат и знаят защо им трябват пари. По-добре е да пазарувате в средата на месеца. Това ще бъде най-спокойното време.

 

Близнаци
Настоящото положение на Плутон и някои други планети е лошо. Също така в края на месеца ще има лунно затъмнение. Всичко това предполага, че Близнаците не блестят от финансов късмет и като цяло съдбата рядко ще посещава тези хора.

Те трябва да планират нещата по-внимателно, да поемат по-малко рискове и да използват ритуали за късмет . В трудни ситуации не можете да оставите всичко да върви само по себе си или да действате по прищявка. Интуицията в края на пролетта може да измами Близнаците, като им създаде цял куп нови проблеми.

 

Рак
Човешката енергия може лесно да бъде програмирана за успех . Това трябва да направят Раците, за да спечелят повече пари и да намерят финансово щастие. За да направите това, е необходимо да общувате възможно най-много с положителни и успешни хора, възприемайки някои от техните важни качества, умения и способности.

Раците трябва да научат нещо полезно и като цяло да се ангажират с придобиването на нови знания. В края на месеца звездите ще ги направят поимпулсивни. Ще трябва да се научите да се контролирате, особено по време на работа.

 

Лъв
Парите ще отидат в ръцете на Лъвовете, но за да не ги напусне финансовият късмет, те трябва да преодолеят такъв порок като егоизма. Също така си струва да си припомните пет ситуации, в които си струва да слушате интуицията си . Шестото чувство ще насочи Лъва по правилния път във всяка област от живота.

Що се отнася до парите, те трябва да разчитат на личен опит. А в трудни ситуации астролозите съветват да разчитате на вътрешния глас. Възможно е Лъвовете да се сблъскат с мощно противопоставяне на нова работа или когато се опитват да сключат важна финансова сделка.

Това са най-злобните зодии

Дева
Очаква се Девата да има натоварен и доста труден месец, когато звездите ще бъдат в пълен дисонанс с планетите. Това неминуемо ще се отрази на финансовия сектор. Съветите на астролозите за всеки ден ще ви помогнат да останете на повърхността. Май е време на освобождение от страхове и несигурност.

Сега просто не можете да си позволите да се страхувате от нещо или някой. Финансовият късмет следва тези, които са оптимисти и са готови на всякакви обрати на съдбата. Плутон през първата половина на май може да провокира появата на вътрешни противоречия в Дева, които ще влошат ситуацията.

 

Везни
Паричният късмет през май ще дойде при Везните. Това ще остави своя отпечатък върху успеха в работата и бизнеса. Най-важното сега е да не харчите големи суми пари и да се фокусирате върху най-важните проекти и задачи. Везните трябва да използват ефективни прелести за финансово благосъстояние .

Те ще помогнат при пазаруването, при намирането на нова работа. През май ще бъде възможно да отидете на дълги пътувания и да поемете това, което преди изглеждаше много трудно и неразбираемо. Но за това е необходима малко смелост.

 

Скорпион
Скорпионът принадлежи към зодиакалните знаци, които не прощават обида . В края на пролетта астролозите настоятелно препоръчват тези хора да се сменят. Трябва да се научите да прощавате на хората, особено ако тези хора участват в работата и финансовите дела на Скорпионите.

Трябва да правите възможно най-много работа в екип, да бъдете вежливи с клиенти и началници. Това е основата за успех през май, защото вдъхновението и късмета ще дойдат от хората около вас. Някой, когото познавате, може да даде на Скорпионите страхотна идея.

Това са най-злобните зодии

Стрелец
Стрелецът ще може да укрепи финансовото си положение, да си намери нова работа, да направи изгодни сделки, за които отдавна мечтае. Също така през май ще им бъде по-лесно да сменят курса, да поемат нови неща. В дългосрочен план Стрелецът може да подобри финансовото си състояние със седем полезни правила за всеки ден .

Трябва да ги следвате, за да развиете и създадете най-добрите условия за работа, бизнес, творчество. Възможно е през май Стрелец да намери нов източник на доходи, който по-късно ще се превърне в основен.

 

Козирог
В началото на май Козирозите ще затворят канала за пари. Специални мантри, ритуали и практики ще помогнат да се разкрие отново . Астролозите настоятелно препоръчват на тези хора да помнят необходимостта от навременна почивка. Звездите ще направят Козирозите по-харизматични в средата на месеца.

Това ще бъде идеалното време за продажби, търсене на нова работа, преговори, решаване на правни проблеми. Сега е невъзможно да се разсейва енергията напразно. Звездите искат Козирозите да се погрижат за най-важните неща. Това ще им донесе печалба.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Водолей
През май Водолеят ще има две основни области – духовна и финансова. На пръв поглед те не са много свързани, но тази връзка е много по-силна и по-важна, отколкото изглежда. Експертите съветват да се използват ефективни ритуали за богатство , медитация и търсене на нови хобита.

Трябва да слушате сърцето си, когато става въпрос за търсене на нов източник на доход или вдъхновение. Също през май Водолей ще може да види въздействието на последните финансови и бизнес решения. С една дума, това е много важен, макар и труден месец.

 

Риби
Рибите през май никога не трябва да се поддават на съмнения и страхове. За да направите това, ще трябва да се справите с негативно отношение . Това се отнася не само за финансовите страхове, но и за всякакви други. Отрицателните мисли ще оставят дълбока следа във финансовия успех на Рибите.

Опасността е, че няма да е много очевидно. Астролозите съветват да работите повече и да не бъдете помързеливи. Резултатът няма да закъснее. През втората и третата десетдневка на май можете спокойно да правите планове за бъдещето.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Май ще бъде успешно начало за една от зодиите и черна прокоба – за друга

Подобни статии

Back to top button