ЛюбопитноНа ФокусПоследни новини

Грозните тайни на турските актьори

Животът на турските актьори винаги е изпълнен със страст, ако не в реалността, то на снимачната площадка. Въпреки че при някои присъства и в двата аспекта. Ще ви разкажем за двама артисти, които навремето бяха известни като коварни предатели. Днес обаче целият свят ги познава като примерни съпрузи и бащи.

Султан Сюлейман от „Великолепният век” в популярната сага има цял харем и се отличава с любов към изневерите. В реалния живот турският актьор Халит Ергенч няма харем, но е имал забранена връзка.

През 2006 г. Халит Ергенч участва в сериала „1001 нощи“, а по време на снимките се запознава с колежката си Бергюзар Корел. Между тях започва вихрен роман, макар и не веднага, защото през 2007 г. Ергенч е обвързан с Гизем Сойсалди. След като научава за изневярата на съпруга си, актрисата веднага подава молба за развод и успява да осъди неверника за голямо парично обезщетение. Някои медии тогава дори пишат, че Гизем е направила аборт.

През 2009 г. Бергюзар и Халит се женят. Те все още са заедно, отглеждат три деца и живеят през повечето време в Лондон. Въпреки това хейтърите от време на време им пророкуват развод. Самата Корел беше обвинена за разпадането на брака на Сойсалди и Ергенч. Жената беше наречена коварна прелъстителка, а Ергенч – ужасен предател. Противно на всички пророчества, те все още са заедно и, както изглежда, са щастливи.

Главният герой на култовата сага „Осман Основателят“ Бурак Йозчивит се ожени през 2017 г. Избраницата на актьора е колежката му Фахрие Евджен. Двойката е щастливо женена и има прекрасни синове – Каран и Керем. Турските журналисти постоянно се опитват да хванат Бурак в изневяра. Причината е проста и се крие в миналите му връзки.

В продължение на почти три години, от 2011 до 2014 г., Йозчивит излиза с Джейлан Капа. В свои интервюта актьорът признава, че това е първата му толкова сериозна връзка. Нарастващата популярност на Бурак кара Джейлин буквално да го измъчва от ревност. През 2013 г. по време на снимките на сериала „Чучулигата“, Бурак се сближава с Фахрие. Тогава турските медии пишат, че Капа многократно прекъсва снимките, редовно идва на място и проверява Бурак. Но в един момент се уморява да търпи обществените подигравки над себе си и къса с Йозчивит. Самият  актьор споделя, че афера между него и Евджен започва след раздялата му с Джейлян. Но турските медии все още са уверени, че Бурак се разделя с приятелката си именно заради изневярата си с Фахрие.

Във всеки случай, днес Бурак и Фахрие са смятани за една от най-силните и красиви турски двойки. Както в случая с Корел-Ергенч, връзката им започва с предателство. Но най-важното е, че актьорите успяват да намерят своето щастие.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

В неделя: 4 зодии ще съберат куп пари

Подобни статии

Back to top button