Любопитно

ХОРОСКОП: Гледайте напред, очакват ви нови изживявания и изпитания

Хороскоп за 3 юни 2020 г.

 

Овен
Днес успехът в професионалната област ще дойде не заради стремежа ви да бъдете първи във всичко, а защото проявявате готовност да научавате нови неща. Ако не сте уредили финансовите си отношения с някого в личен или в служебен план, добре би било да насочите усилията си в това направление и да проведете съответните срещи и разговори.

 

Телец
Днес комуникацията може да ви донесе както голям успех, така също конфликти и проблеми. Всичко ще зависи от това как общувате, дали имате воля да постигате разбирателство или искате да се налагате и да постигате своето на всяка цена. Възможно е наяве да излязат нерешени проблеми от миналото.

 

Близнаци
Днес гледайте напред – към възможностите и събитията, които ви очакват в бъдеще. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече насочвате мислите си към новото, толкова по-добре. Дори настоящето да не е каквото би ви се искало да бъде, не се обезкуражавайте – има шанс нещата скоро да се променят.

 

Рак
Днес ще бъдете изцяло в плен на емоциите си и трудно ще съхраните душевното си спокойствие. Възможно е да изпитате ревност, ако половинката ви поиска да излезе с приятели, или да се обидите, ако не ви обръща достатъчно внимание. Грижете се повече за себе си през днешния ден и не поемайте излишни ангажименти, ако не сте в кондиция.

 

Лъв
Днес някои от вас ще имате възможност да помогнете на близък човек или да дадете своя принос за някаква кауза. Ако вие самите имате нужда от подкрепа, споделете го – ако изглеждате силни и непоклатими, няма как близките ви да ви разберат. Може да решите да си доставите удоволствие, като си купите нещо скъпо и красиво.

 

Дева
Днес не се напрягайте за нищо и по възможност си дайте по-дълга почивка, особено ако се чувствате уморени – физически или психически. Спокойните и приятните занимания ще ви се отразяват чудесно, тъй като е твърде вероятно обстановката на работното ви място да е напрегната.

 

Везни
Днес някои от колегите ви може да се конфронтират един с друг, но вие някак ще успявате с философска нагласа да останете „над нещата“ и ще действате по своему. Не позволявайте да ви въвличат в чужди спорове и интриги. Ако ситуацията ви засяга лично обаче, няма да е зле да споделите какво мислите – сега е моментът гласът ви да се чуе.

 

Скорпион
Днес има вероятност да направите от мухата слон – може някакъв проблем да ви се стори много по-сложен, отколкото всъщност е; или да реагирате твърде остро в определена ситуация. Въздържайте се от каквито и да било прояви на агресия както към другите, така и към себе си. И недейте да таите лоши чувства – те вредят единствено на вас.

 

Стрелец
Днес здравият разум като че ли ще остане на заден план – ще реагирате импулсивно, а в някои случаи – и прибързано. За да не се дразните толкова от думите и постъпките на околните, не задълбавайте прекалено много и не търсете под вола теле – влиянието ще отмине и доброто ви настроение скоро ще се върне.

 

Козирог
Днес има вероятност някой около вас да започне да плете интриги и вие самите да участвате в това. Само си губите времето – бихте могли да влагате енергията си в нещо доста по-смислено. Ако искате нещо, заявете това ясно и спокойно – така има по-голям шанс да го получите. У дома бъдете по-мили с близките си хора.

 

Водолей
Днес някой ще се опита да ви спъне или ще ви направи забележка в неподходящия момент, но е много важно да не се поддавате на провокации, защото това няма да приключи във ваша полза. Вечерта отделете време за най-близките си хора – те също ще се нуждаят от вашето внимание.

 

Риби
Възможно е днес обстановката да е по-напрегната, а настроението ви ще зависи от това как се отнасят околните към вас. Обръщайте по-голямо внимание на собствените си потребности – останете насаме със себе си или си починете, ако усетите потребност да си отдъхнете.

 

Източник: Edna.bg

 

МЕСЕЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Зад ъгъла дебне криза, внимавайте на кого се доверявате

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО 

Подобни статии

Back to top button