Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Повярвайте в себе си и късметът ще ви се усмихне!

Хороскоп за 16 декември 2023г. 

Овен
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Ако не друго, сетете се, че е събота.
Щастливи числа: 20,12,44,30,38,37

Телец
Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Опитите на някои Телци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 13,22,31,34,2,7

Близнаци
Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. През събота внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.
Щастливи числа: 4,27,21,17,13,12

Атракция с невиждана щедрост: 5 зодии ще плуват в пари през тази зима

Рак
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Раците. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.
Щастливи числа: 0,46,24,7,44,12

Лъв
Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Обърнете внимание на здравето си. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Събота носи изпитания и предизвикателства.
Щастливи числа: 25,40,15,7,17,29

Дева
Утрешният ден ще блести с особен успех за Девите. Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Девите през утрешния ден. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Може също да се погрижите за здравето си като спортувате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?
Щастливи числа: 12,43,45,21,46,7

През декември: Съдбата ще донесе големи подаръци на тези зодии

Везни
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Благодатна и плодоносна, събота предоставя на Везните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.
Щастливи числа: 11,41,21,44,45,23

Скорпион
В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Събота е доста амбициозен ден за Скорпионите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.
Щастливи числа: 1,34,38,0,32,31

Стрелец
Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В събота отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре Стрелците ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата невинаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.
Щастливи числа: 14,12,20,10,36,1

Седмицата на големите пари идва за 4 зодии

Козирог
В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Бъдете ведри и отговорни към себе си.
Щастливи числа: 6,34,24,30,35,22

Водолей
Утре сте с променливо настроение. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Грешките на работното Ви място ще доведат до разочарование. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите, ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятърът (малко неприсъщо за вас). Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.
Щастливи числа: 9,34,12,45,14,41

Риби
Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.
Щастливи числа: 33,24,15,36,3,32

Източник: Znacite.com

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Бол пари в петък ще получат тези зодиакални знаци

Подобни статии

Back to top button