BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

ХОРОСКОП: Промяна в плановете за една зодия, друга рискува да е уязвима

Хороскоп за 18 септември 2023 г.

 

Овен
През този ден очаквайте промяна в плановете. Първоначално ще сте шокирани, но скоро ще осъзнаете, че всъщност ситуацията не е толкова лоша.

 

Телец
Днес ще може да изпробвате силите си с други колеги. Това ще ви ориентира къде се намирате в общата картинка. Направете си честни изводи.

 

Близнаци
През този ден не бързайте да се съветвате за щяло и нещяло с познати. Давайки информация за себе си може да станете уязвими.

 

Рак
Днес ще може да спечелите много хора на своя страна. Не се изкушавайте да използвате нечестни методи, за да постигнете целта си.

Най-неподходящите за брак двойки зодии

Лъв
Това е ден, в който да помислите как точно ще продължите в личния ви живот. Едва ли ще получите всичко, което искате. Помислете на какъв компромис сте склонни.

 

Дева
Предстои ви ден, изпълнен с нови впечатления. Може да се каже, че за вас започва период на промени.

 

Везни
През този ден вашата подозрителност може да се окаже съвсем на място и да ви донесе ползи. Планирайте резервни варианти за действие.

 

Скорпион
През този ден не си поставяйте прекалено високи летви за преодоляване. Преценете реално с колко сили и ресурси разполагате.

 

Стрелец
През този ден потърсете здравословен отдушник на напрежението, което ви заобикаля. Няколко минути медитация или гимнастика ще са достатъчни.

Есен година храни – тези зодии ще удвоят парите си до края на 2023г.

Козирог
През този ден ще разберете, че притежавате повече, отколкото си давате сметка. Ще трябва да преразгледате позицията си по важни въпроси.

 

Водолей
През този ден не бързайте да правите изводи и планове. Изчакайте още няколко дни, докато ситуацията около вас се изясни.

Тези зодии да не правят промени: Вървят по правилния път!

Риби
Днес ще може да си отдъхнете от наситеността на събития през последните седмици, но само през първата половина на деня. Използвайте момента, за да съберете сили.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Братът на Борис Бонев от „Спаси София“ е гей изпълнител, близък с драг кралицата, получил 100,000 лева от фонд “Култура”

Подобни статии

Back to top button