BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Тежки моменти за едни, а трудни решения за други

Седмичен хороскоп за 18-24 септември 2023 г.

 

Овен
И тази седмица няма да е от най-леките за вас – ще трябва да помислите добре и да вземете някои решения кой път да следвате оттук насетне. Макар че може би ще се чувствате като жертва на обстоятелствата и ще се самосъжалявате, имайте предвид, че от вас зависи повече, отколкото си мислите. Не бихте могли да промените реалността и ще трябва да я приемете, но може да промените нагласата си към нея и, съответно – бъдещето ви да е различно.

Да бягате от реалността не е изход, но също няма да ви е от полза да затъвате в нея и да си мислите, че за проблемите ви няма решение. През следващата седмица звездните влияния ще бъдат по-благоприятни, така че опитайте се да гледате оптимистично на случващото се и да го приемете като знак за това как следва да постъпите. Що се отнася до въпросите, свързани с финанси и бизнес, периодът всъщност е доста добър, макар че много от вас все още не виждате възможностите или не сте получили подкрепата, от която имате нужда – скоро и това ще стане.

Всичко това обаче важи, само ако работите усърдно да постигнете целите си, тези цели са реални и не сте хранили илюзии, че всичко ще става лесно. Ако искате да преминете по-леко през предизвикателствата на периода, не се разпилявайте по много посоки, не се отдавайте на блянове, поставяйте си конкретни цели и задачи, които да свършите в срок. За любовния ви живот важи същото – няма шанс да плувате сред розови облаци и да се сбъднат невъзможни мечти.

 

 

Телец
През тази седмица много от вас ще сте на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на любимия човек. Освен това звездите ви дават чудесната възможност да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате заедно или да излизате по-често. Любовните ви преживявания ще бъдат много страстни през следващите дни. Ако не сте обвързани, имате добри перспективи за нова тръпка.

Очакват ви вълнуващи срещи и емоции, които може да ви изненадат, но със сигурност ще ви подействат добре и ще внесат разнообразие във всекидневието ви. През тази седмица работата и рутинните задачи някак ще останат на заден план – удоволствията и развлеченията ще ви привличат повече. Ако сте от по-амбициозните представители на знака, недейте да се пресилвате – оставете важните дела и новите начинания за следващата седмица, когато е по-вероятно да постигнете успех и напредък. Към средата на седмицата е възможно да имате разправия с някого, тъй като с въпросния човек ще сте на различно мнение.

Все пак опитайте да не се ядосвате за дреболии, а, ако искате да споделите нещо, бъдете малко по-дипломатични – така е по-вероятно да постигнете нещо. Възможно е да действате необмислено, водени от импулсите си, затова избягвайте безсмислените спорове и разприте. Почивните дни са благоприятни за семейни събирания и за спокойни занимания у дома.

Най-неподходящите за брак двойки зодии

 

Близнаци
Тази седмица ще е спокойна за вас и в личен, и в служебен план, стига да сте търпеливи и да не се опитвате да форсирате хората и събитията. Някои от вас може да решите, че точно сега имате нужда от почивка и от повече развлечения – на прав път сте, моментът е много подходящ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални – ще изпитвате потребност другите да ви угаждат и, ако това не се случи, няма да ви стане никак приятно.

Направете нещо за себе си през тези дни – позволете си някаква глезотийка, която ще ви накара да се чувствате ценени и специални. Имайте едно наум, ако трябва да давате пари на някого, да купувате нещо или да влезете в отношения с банка – ще съществува риск да не догледате някаква подробност. За по-сигурно се въздържайте да правите скъпи покупки и отложете за следващата седмица подписването на договори.

Разчитайте най-вече на собствените си възможности и умения – не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари, защото по всяка вероятност ще ви подведат, а нищо чудно и да се възползват от вас. Периодът е доста благоприятен за взаимоотношенията ви с колеги и сътрудници, а също и за служебните ви дела като цяло. Пред вас може да се открие възможност за развитие или просто ще се чувствате комфортно сред хората, с които работите, и това ще ви действа стимулиращо.

 

 

Рак
През тази седмица ще е добре да обърнете по-голямо внимание на себе си и да отделите време за почивка и за развлечения – изминалите седмици бяха по-напрегнати за вас и сега е моментът да поразпуснете малко. Вече започват да отшумяват най-трудните астрологични влияния, които ви въздействат от известно време, така че има вероятност да намерите разрешение на някои лични или служебни проблеми и да ви стане леко на душата.

От следващата седмица вече ще имате зелена светлина да тръгнете напред и да стартирате нови проекти, така че имайте още малко търпение и, според това на какъв етап сте в момента, използвайте тези дни, за да направите равносметка, да презаредите батериите, да довършите стари дела или да обмислите плановете си за бъдещето. Действайте по-бавно и довършвайте започнатото. Може да свършите едно нещо, но нека бъде докрай, вместо да приключите половинчато три начинания.

Ще общувате с колкото е възможно по-голям брой хора и ще преминавате с лекота от едно нещо на друго. Тези дни са чудесни за срещи, за лична и делова комуникация, както и за дейности, чрез които може да се свържете с повече личности, а и да научите нещо полезно. Избягвайте конфронтацията и не се разправяйте с хора, които ви предизвикват да реагирате. Що се отнася до любовта, периодът е чудесен за романтика и за нови запознанства – особено началото на седмицата.

 

 

Лъв
През тази седмица ще умувате и ще трябва да вземете някои решения, които може и да не се отнасят за нещо важно, но, ако не го направите, около вас ще настъпи хаос. Ще трябва така да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред, отговорностите да са ясни и, съответно – да се справите с някои битови, рутинни или административни въпроси. Казано накратко, ще трябва да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите сега.

При някои от вас промените ще се наложат заради здравословен проблем или заради желанието ви да живеете по-целесъобразно. И през тази седмица за вас важи препоръката да внимавате малко повече при пътуване. Преди да тръгнете на път, проучете добре всичко и не разчитайте само на случайността – може да останете неприятно изненадани. Ще сте спокойни и ще бъде по-лесно да останете здраво стъпили на земята.

Ако трябва да се занимавате с практични дела, тези дни са много подходящи да се хванете на работа. Във ваша полза ще е да сте малко по-дейни и инициативни – има шанс желанията ви да се осъществяват лесно, но ще трябва малко да се поразмърдате. Има вероятност да научите интересна информация, която ще трябва да осмислите, а не е изключено и да се наложи да проведете по-труден разговор.

 

 

Дева
През тази седмица ще е добре да обърнете внимание на някои поизостанали дела, свързани с работата и финансите ви, тъй като през октомври на дневен ред ще излязат други теми и проблеми и едва ли ще ви остане време да се занимавате с тях. Ако още не сте закрили банкова сметка, която не ви трябва, или не сте платили изостанали сметки, направете го, моментът е много подходящ. Не е много удачно точно сега да давате пари назаем обаче – може да съжалявате.

В случай че вече сте допуснали тази грешка, сигурно е, че през следващите дни ще си извлечете поука. Каквото и да правите през тази седмица, мислете малко повече и се опитайте да овладявате порива си да реагирате на мига – това едва ли ще ви носи нещо добро, особено ако го правите под влиянието на гняв или на други негативни емоции. Пред вас ще се открие възможност да внесете ред в служебните си дела и във финансите си. Ако създадете добра организация и довършвате започнатото, усилията ви ще се окажат доста плодотворни.

Ще имате интересни срещи и разговори – тези два дни са особено благоприятни за приятелски събирания и за участие в масови мероприятия. Що се отнася до бизнеса и професионалните ви цели, готовността ви да работите в екип с други хора и да се допитвате до тях ще ви донесе успех. Ако имате някакъв личен проблем, споделете с приятел – ще ви олекне. Съботата и неделята са просто идеални дни за почивка, така че по-добре забравете за работата и ангажиментите.

 

 

Везни
Тази седмица ще е доста благоприятна за вас, що се отнася до личните финанси и работата с пари – може неочаквано да получите някакви доходи, дори пред вас да се открие шанс да придобиете допълнителни средства. Периодът е особено подходящ за уреждане на финансови и бизнесвъпроси – инстинктът ще ви помага да взимате правилни решения. Към средата на седмицата има вероятност да попаднете в по-напрегната ситуация или просто да се почувствате изнервени. Каквото и да се случва, опитайте да не правите от мухата слон и не се ядосвайте за дребни неща – влиянието бързо ще отмине.

Ако обаче става въпрос за някакъв проблем, който отново излиза на дневен ред, добре ще е да му обърнете внимание – може би това е знак, че трябва да промените отношението си или да реагирате различно отпреди. У вас може да се появи усещането, че постоянно срещате трудности, или някакъв проблем да достигне връхната си точка. Не се безпокойте – оттук нататък ситуацията ще се подобрява и всичко ще се случва по-лесно.

Ако искате да купувате имот, да теглите заем или да предприемате свързано с пари начинание, сега е моментът да се концентрирате върху тази своя цел и да я обмислите, тъй като съвсем скоро ще получите възможност да постигнете напредък. Периодът е подходящ за ремонтни и довършителни работи – ако сте заели с това, не го отлагайте, тъй като в следващите седмици условията може и да не са така благоприятни, а нищо чудно и да не ви достигне нужното за тези дейности време.

Есен година храни – тези зодии ще удвоят парите си до края на 2023г.

 

Скорпион
За вас тази седмица ще е време за почивка и за довършване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да започнат да се откриват нови перспективи – в личен или в служебен план. Така че не се учудвайте, ако през следващите дни излизат наяве нови и нови несвършени задачи или пък просто нищо не се случва – застоят ще е за кратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо – в този случай бъдете спокойни, че сте на прав път. Ако сте имали някакви колебания или неясноти, свързани с работата ви, има шанс точно сега нещата да започнат да се подреждат.

Не се насилвайте да решавате на мига – каквото и да се случи, то ще стане лесно и сякаш съдбата ще ви даде знак. Първите два-три дни на седмицата ще са чудесни за вас, стига да сте готови да се размърдате малко и сами да си изработите или да си извоювате желаното. Ще имате подкрепа от звездите, а вашите добронамереност, учтивост и дипломатичност допълнително ще допринасят за положителния развой на събитията.

Възможно е да печелите симпатиите на хората дори само с чара и природните си дарби, така че, каквито и качества и таланти да притежавате, не ги крийте – сега те ще се превърнат във вашето най-силно оръжие. Ако през тези дни получите някакво предложение, обмислете го сериозно, но конкретните действия извършете през следващата седмица – така ще си осигурите още по-добри условия за бързо развитие.

 

 

Стрелец
През тази седмица ще трябва да приемете, че материалните блага, които се стремите да придобиете, няма да дойдат по друг начин освен чрез труд и използване на личните дарби и професионалните ви умения. Материалните трудности, през които много от вас преминавате, са знак, че трябва да престанете да разчитате на други хора, например родители или приятели, или още по-зле – на хазартни дейности, а трябва да си стъпите на краката и да поработите здраво.

Ако го правите, тогава през тази седмица усилията ви ще бъдат възнаградени. В случай че срещнете някакви пречки или трудности, във ваша полза ще е да анализирате малко по-задълбочено ситуацията и да се опитате да откриете с какво сте допринесли за нея, както и как бихте могли да я промените. Действайте със здрав разум и не се поддавайте на емоции. Освен всичко загуба на време ще е да започнете да обвинявате околните – така няма да постигнете нищо и след време проблемите ще се върнат с нова сила.

Бъдете с повишено внимание – има риск от финансови измами. Ако пък вие сте се изкушили да придобиете пари по нечестен начин, бъдете готови за това, че истината може да излезе наяве. Към края на седмицата ще усетите желание да се поглезите и ще харчите с лека ръка пари за дрехи, бижута или козметични процедури. Ако отидете на парти, ще привлечете вниманието и нищо чудно да се превърнете в обект на нечия страст.

 

Козирог
Тази седмица ще започне много благоприятно за вас – с полезни професионални срещи и с приятни лични разговори. Ако сте обвързани, очакват ви приятни и страстни моменти в компанията на любимия човек. Най-важното условие за успех и в личните, и в служебните отношения, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към разбирателство и да работите в екип.

Дори да ви се иска да наложите мнението си, спрете за миг и дайте възможност на хората около вас да споделят какво мислят и как те гледат на определена ситуация. Ако през изминалите седмици сте се чувствали изнервени и всички са ви дразнили, не се безпокойте – влиянието лека-полека ще отминава и още през тази седмица душевното ви равновесие ще започне да се възстановява. Твърде възможно е за това да спомогнат и някои хора – например да получите подкрепа от приятел или да поговорите с човек, който мисли като вас и ви разбира.

Периодът е особено благоприятен за социалния ви живот, така че колкото по-често излизате и колкото повече нови контакти и познанства установявате, толкова по-добре. Що се отнася до кариерата ви, нищо чудно през тези дни да осъзнаете нещо, което касае професионалното ви развитие, или събитията да се стекат така, че да успеете да намерите разрешение на някакъв проблем. Имайте предвид обаче, че повърхностното отношение няма да носи резултати – осмелете се да задълбаете повече и да анализирате защо и как се случва всичко.

 

 

Водолей
През тази седмица най-добре ще е да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие.

В състояние сте да свършите доста добра работа, тъй като ще сте концентрирани и много продуктивни. Ако ви предстои някаква по-специална изява – например интервю за работа или презентация, може да сте спокойни – ще се справите добре и талантите ви ще бъдат забелязани. По-добре не предприемайте нещо важно, тъй като има вероятност да срещнете спънки. Проблемите ще дойдат от липсата на добра комуникация – може да имате усещане, че с някого говорите на различни езици; по възможност не подписвайте договори. В личните отношения също може да се появи известно неразбирателство.

Бихте могли да туширате малко напрежението, ако се опитате да се дистанцирате от емоциите си и да прецените обективно ситуацията. По всяка вероятност и вие, и другият човек гледате на нея от свой собствен ъгъл. По принцип следващите дни не са особено подходящи за пътуване на дълги разстояния, но ако все пак това се случи, обстоятелствата ще се развият доста интересно – бъдете сигурни, че никоя среща няма да бъде случайна.

Тези зодии да не правят промени: Вървят по правилния път!

Риби
През тази седмица ще се справяте по-добре с всекидневните си задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което правите. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете специално внимание на делничните неща: домакински задължения, плащане на сметки и рутинни задачи. През следващите седмици ще имате достатъчно време и възможности да пътувате, да се впускате в нови начинания и да работите за бъдещето, но сега живейте в настоящето и се съсредоточете върху това, което трябва да свършите тук и сега.

Това важи най-вече за финансите ви – трябва да сте особено внимателни и да мислите практично, а не да харчите необмислено или да разхищавате пари. Що се отнася до финансите, периодът всъщност е добър за вас, но само ако сте разумни, планирате добре разходите си и се простирате според възможностите си. През тази седмица с особена сила ще важи препоръката да внимавате на кого давате пари, защото има риск някой да ви подведе, да се възползва от вас или просто да живее на ваш гръб.

Ако обаче вие проявявате склонност да се издигате над нещата и да пренебрегвате материалната страна на живота, сега може да си имате проблеми, които да ви принудят да се организирате по-добре и да осигурите нужните средства, за да финансирате начинанията си. Опитайте се да намерите баланса между идеалното и материалното – това е рецептата за успех през следващите дни.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Братът на Борис Бонев от „Спаси София“ е гей изпълнител, близък с драг кралицата, получил 100,000 лева от фонд “Култура”

Подобни статии

Back to top button