BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Интимната ТАЙНА, която всяка зодия пази до самият КРАЙ

Съвместимостта на зодиакалните знаци е залог за успешна връзка. Но за да откриете правилния подход към партньора си, трябва да знаете най-интимната му тайна.
А зодията му може да ви помогне за това.

 

Овен
Овните обичат силно и истински. Те винаги поставят любовта на първо място. Когато се влюбят, са готови да посветят целия си живот и цялото си време на партньора. Може да ги спечелите единствено с много комплименти. Но не очаквайте от тях да признаят грешките си.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Телец
Телците обикновено са тихи и спокойни. Те са материалисти и рядко проявяват някакви твърде силни емоции. Най-лесно е да ги впечатлите със скъпи подаръци, почивки и вечеря в изискан ресторант.

 

Близнаци
Създаването на „сериозна“ връзка с Близнаци не е лесно. Те не обичат монотонността в живота, но въпреки това са верни на партньорите си. За да задържите представител на този знак, трябва постоянно да го изненадвате. Не забравяйте, че той подхожда с креативност към интимните отношения.

 

Рак
Раците са винаги готови да подкрепят партньора си и да го засипят с целувки. Но едновременно с това, представителите на този знак очакват същото отношение и към тях самите.

 

Лъв
Лъвовете са като скъпоценни камъни, постоянно имат нужда от любов и внимание. Не се изненадвайте от факта, че са имали много партньори в миналото. В никакъв случай не се опитвайте да контролирате Лъва.

Тайните за красота на турските актриси

Дева
Девата цени най-вече честността. Kогато се влюби истински, то е завинаги. Тя търси мир и спокойствие във връзките си.

 

Везни
Везните са готови да дадат на партньора си това, от което се нуждае. Но на малцина е известно, че те жадуват за власт във връзките си.

 

Скорпион
Скорпионите не се подлъгват по фалшиви комплименти. Не правете тази грешка. За тях няма граници, когато искат истински нещо.

 

Стрелец
Стрелците мразят лъжата и понякога може да ви объркат с техните коментари. Никога не се опитвайте да ги манипулирате.

 

Козирог
Козирозите искат да знаят, че са най-добрите. Затова не спирайте да ги хвалите. Ако успеете да изградите връзка с представител на този знак, то вие сте истински късметлия.

Това са най-злобните зодии

Водолей
Когато се влюби истински, Водолеят остава предан завинаги. Но трябва да запомните, че за него е най-важна личната свобода. Не се опитвайте да му я отнемате.

 

Риби
Рибите оценяват чувството на сигурност, което има дава техният партньор. За тях това е най-важно във връзката. В замяна те отвръщат с истинска любов.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Коренна промяна преобръща живота на едни, големи приключения очакват други

Подобни статии

Back to top button