Любопитно

Какво да НЕ правим преди 1 януари, за да не започнем лошо новата година

Препоръките на астролозите ще ни помогнат да завършим 2021 г. с положително настроение. В лунния календар има полезни препоръки за тези, които мечтаят да внесат проспериращи промени в живота си, пише Edna.bg.

 

Намаляващата Луна през декември 2021 г. е времето, когато е важно да завършим делата си и да започнем новата 2022-ра без дългове и нерешени проблеми. Експертите на dailyhoro.ru препоръчват да се правят планове предварително, за да завършите работата си навреме и да получите награда и удовлетворение от свършената работа.

 

20 и 21 декември: Луна в Рак

Намаляващата Луна в Рак е идеалното време за общуване и романтични срещи. Тези дни астролозите препоръчват да се обърне внимание на недовършените дела, както и да се вслушваме в опита на мъдрото старо поколение. През този период е важно да избягвате даването на заеми, за да не останете без препитание.

 

22 и 23 декември: Луна в Лъв

Намаляваща Луна в Лъв не е най-добрата комбинация. На този ден нещата, свързани с коригиране на грешки, организиране на конференции и спортни събития, вървят добре. За да се избегнат конфликти, астролозите препоръчват да се откажете от колективната работа, както и да избягвате хазарта, за да не се разделите със спестяванията си.

 

24, 25 и 26 декември: Луна в Дева

Луната ще остане в съзвездието Дева три дни и този път астролозите определят периода като ​​благоприятен. Делата, свързани с големи придобивки, обучение, преговори и смяна на работата, напредват добре. През този период е важно да избягвате сблъсъци с агресивни хора, за да не създавате врагове за себе си.

 

27 и 28 декември: Луна във Везни

Този период ще бъде пасивен. Намаляваща Луна във Везни е време за лежерна работа по завършването на познати проекти и намиране на спокойствие. Всякакви уелнес дейности също ще донесат късмет. В този ден е опасно да взимате прибързани решения и да действате според емоциите си.

 

29 и 30 декември: Луна в Скорпион

Под влияние на намаляващата Луна в Скорпион успешно се справяте с въпроси, свързани с преместване, командировки и освобождаване от проблеми. Духовните практики ще помогнат да се отдели важното от повърхностното и да се насочи енергията към решаването на належащи въпроси. Астролозите препоръчват да не се претоварвате, за да избегнете здравословните проблеми.

 

31 декември и 1 януари: Луна в Стрелец

Добре е последните дни преди Новолуние да се посветят на освобождаването от проблеми и тревоги. По това време е важно да се съсредоточите върху себе си и своите нужди, да намерите спокойствие и да откриете източник на положителни емоции. В този момент не можете да заемате и давате пари на заем, както и да вярвате на непознати.

 

източник: Edna.bg

 

Близнаците да внимават с какво се захващат, Везните да запретнат ръкави

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button