BulletinБългарияНа ФокусПоследни новини

Кандидат за депутат от ПП и бивш консул в Тайланд са обвинени за убийството на мъж чрез удушаване в Драгалевци

Габриела Славова, която заедно с майка си Красимира Трифонова е обвинена за убийството на мъж в столичния квартал „Драгалевци“, е била кандидат за депутат от „Продължаваме промяната“. Майка й пък е бивш консул в Тайланд с дълга кариера в дипломацията.

Днес съдът реши да сотави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова. Заседанието се състоя при закрити врати по искане на защитата, като според тях Трифонова е известна личност и дипломат, която 30 години е работила в Министерството на външните работи и иска да запази конфиденциални своите лични данни. 

Основната версия за убисйтвото е спор за родителски права. 

Обвинението срещу двете жени е за това, че умишлено са убили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. От задната седалка на автомобила 54-годишната жена е стискала шията му, докато съпругата му го е притискала към седалката. При опит на мъжа да излезе от автомобила, жената е затваряла шофьорската врата.

Те са опитали да прикрият следите си, като са подпалили колата, но опитът е бил неуспешен.

Според различни публикации в медиите, жената е била в развод със своя съпруг и е имала спорове за попечителството над двете им деца. Те също така са спорили кой е бащата на второто дете, а в скандала е участвал и трето лице. Делата между тримата са щели да имат своята развръзка, което вероятно е предизвикало драматичните събития във Витоша петък вечерта. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

57-годишен мъж преби 8-годишно дете, стъпвал му върху корема и тръгнал да го бие с камъни

Подобни статии

Back to top button