БългарияНа ФокусПоследни новини

Кирил Петков за МОЧА: Опозицията се държи безотговорно!

„Областната управа дойде с всички папки, с всички разрешителни, и дадохме възможност на всички партии да се запознаят с него. Те казаха, че трябва да се спре работата по паметника. Това е безотговорно поведение“. Това заяви съпредселателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

„Това е извън всякакви норми на парламентарна дейност“, каза още Петков.

“Блокират се двата най-важни бюджета-на ДОО и НЗОК. От тази гледна точка ние не можем да разберем колегите от опозицията как могат да слагат спирачка на най-важните плащания в държавата-пенсиите зависят от това”, категоричен е Кирил Петков. Съпредседателят на ПП-ДБ коментира, че са предложили на опозицията да внесат решение за спиране на демонтажа на паметника. “Ние сме парламентарна република, но те отказаха. Те си правят пиар на гърба на хората”, подчерта Кирил Петков.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов заяви, че от 33 години чака да се демонтира този паметник, този момент дойде и паметникът ще бъде демонтиран. “Всички закони ще бъдат приети, ние ще имаме търпение и паметникът ще бъде демонтиран”, категоричен е Атанасов.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Кметът Трайчо Трайков: Паметникът се разглобява така, както е сглобен

Подобни статии

Back to top button