ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Сразяваща промяна за едни, скучна рутина обхваща други

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Сразяваща промяна за едни, скучна рутина обхваща други

Седмичен любовен хороскоп за 9-13 ноември 2020 г.

 

Овен
Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения и да поискате промени – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

 

Телец
Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви „подкоси коленете“. Ако до този момент сте задържали в себе си своите фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

 

Близнаци
През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение.Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

 

Рак
Ще се чувствате нетипично смели и активни и в любовта, и в социалния живот. Сякаш най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

 

Лъв
Чувствате се уверени в себе си, в половинката си и най-вече в чувствата си. Балансът, който сте постигнали дотук, ще ви накара да планирате бъдещето смело – предстоящи празници и почивки.

 

Дева
Седмицата ще се окаже доста полюсна за вас. От една страна ще сте угрижени за съвместните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки, емоционални и сексуални отношения.

 

Везни
Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват пренебрегнати и самотни. Сутрешен секс, страстна целувка за „добро утро“ или нещо подобно би им повдигнало настроението моментално.

 

Скорпион
Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един такъв човек винаги крие някакви изненади, така че спокойствието може да е само привидно.

 

Стрелец
Определено няма да сте в романтично настроение, дори напротив – сякаш всичко ви дразни. Разсейте негативните мисли, правейки каквото ви е на сърце – хубава книга, купон до ранни зори, готвене или стари коледни филми.

 

Козирог
Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

 

Водолей
Обвързаните Водолеи ще се радват на много внимание, при това не само от страна на половинката. Възможно е да получите скъп подарък от обожател.

 

Риби
Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

 

Източник: Iwoman.com

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО