BulletinЛюбопитноПоследни новинихороскоп

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Течението ще ви понесе към неподозирани успехи

Любовен хороскоп за 21ноември 2023 г.

 

Овен
За пръв път от доста време насам няма да подхождате към света с рогата напред. Този ден се очертава да е спокоен за вас, оставете се на течението.

Гроздето – един от най-полезните плодове на света

Телец
Настроени сте на домашна вълна. Искате да прекарате денят в домашна обстановка и по възможност в мързелуване и хапване „на корем“.

 

Близнаци
Този ден ще се радвате на дар слово, благодарение на което ще омайвате партньора без проблем. Сега е моментът да поискате онова тайничко нещо, за което мечтаете от доста време.

 

Рак
Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите на знака, Раците ще се държат „на положение“. Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират достатъчно успешно, за да бъдат на 100% във връзката си.

През есента тези 3 зодии ще имат повече пари, отколкото могат да похарчат

Лъв
Блясък, блясък и още блясък! Лъвовете са в стихията си, кипят от страст и желание за любов. Много вероятно да изненадат половинката си със секси бельо и доста щур ден.

 

Дева
Изпитвате някаква меланхолия и предпочитате да останете насаме с мислите си, осмисляйки събития от близкото минало.

 

Везни
Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, били те семейни или любовни. Отдайте се на повече тихи и забавни моменти, като настолни игри, защото това ще подобрите общите вибрации.

 

Скорпион
Скорпионите няма да успеят да се отпуснат, за съжаление. Прекалено много ще задълбаят в проблемите, настроението им ще клони към негативния спектър. Сметнете плюсовете и минусите на това да останете във връзка, която ви носи толкова напрежение.

Тези 3 женски зодии могат да подлудят всеки мъж

Стрелец
Забравени семейни проблеми (може би здравословни) излизат на повърхността и напомнят за себе си. Това ще ви изкара от равновесие. Признанията за това как се чувствате ще породят спорове и ще останете неразбрани.

 

Козирог
Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

 

Водолей
Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

 

Риби
Имате емоционални „главоблъсканици“ и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Закуските от детството: спомени за това, което похапвахме, когато бяхме деца

Подобни статии

Back to top button