ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Време за самоосъзнаване и забравяне на стари грешки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Време за самоосъзнаване и забравяне на стари грешки

Любовен уикенд хороскоп за 1-2 август 2020 г.

 

Овен
Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

 

Телец
Телците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

 

Близнаци
Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

 

Рак
Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

 

Лъв
Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

 

Дева
През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство – трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

 

Везни
Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

 

Скорпион
Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

 

Стрелец
Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

 

Козирог
Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви, особено ако са били свързани с пътуване. За щастие, с партньора ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация.

 

Водолей
В хаос на емоции могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

 

Риби
Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви.

 

Източник: Iwoman.com

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО