ЛЮБОВЕН УИКЕНД ХОРОСКОП: Романтика за едни, жажда за свобода – за други

ЛЮБОВЕН УИКЕНД ХОРОСКОП: Романтика за едни, жажда за свобода – за други

Любовен уикенд хороскоп за 11-12 април 2020 г.

 

Овен
Уикендът обещава да бъде повече от романтичен. Ще ви се отдаде страхотна възможност да задълбочите връзката си.

 

Телец
Имате нужда да си извоювате малко лично пространство. За щастие, половинката ви ще оцени независимостта ви като личност, талантите и способностите ви.

 

Близнаци
Сякаш имате нужда от повече социални контакти, затова се опитайте да угодите на това свое желание. Пробвайте да организирайте групов видео разговор с компанията на чаша вино.

 

Рак
Емоционалното ви състояние не е в най-добрата форма. В резултат може да се почувствате контролирани или манипулирани от партньора си, което да не отговаря на действителността.

 

Лъв
Отдайте се на романтика, планирайте почивката си или помечтайте за някоя смела дестинация, когато светът отново стане безопасно място. Очакват ви приятни и забавни мигове.

 

Дева
Ще имате доста ангажименти в работен план. За съжаление, половинката ви може да се опита да упражни контрол върху събитията и това да доведе до сериозна криза.

 

Везни
Краят на седмицата ще се окаже решаващ за елиминирането на проблемите, били те семейни или любовни. Отдайте се на повече тихи и забавни моменти, като настолни игри, защото това ще подобри настроението между вас и половинката ви

 

Скорпион
Скорпионите няма да успея да се отпуснат, за съжаление. Прекалено много ще задълбаете в проблемите, настроението ви ще е по-скоро отрицателно. Сметнете плюсовете и минусите на това да останете във връзка, която ви носи толкова напрежение.

 

Стрелец
Забравени семейни проблеми (може би здравословни) излизат на повърхността и напомнят за себе си. Това ще ви изкара от равновесие. Признанията за това как се чувствате ще породят спорове с любимия човек.

 

Козирог
През почивните дни ще се усещате като силната страна, тази, която насочва посоката на връзката. Постарайте се да уважавате любимия човек повече, за да не стигате до конфликти.

 

Водолей
Уикендът ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви. Отдайте се на вдъхновяващи разговори и време насаме с любимия човек.

 

Риби
Опитайте се да държите приятелите си по-далеч от любовния ви живот. Някой от тях може да ревнува или да завиди на положителните ви емоции.

 

Източник: Iwoman.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО