Последни новинихороскоп

Мъдростта е дар, който две от зодиите трябва да използват днес

Хороскоп за 19 юли 2019 г. 

Овен

Този петък ще се опитат да ви въвлекат в конфликт, в който имате приятелски отношения и с двете страни. Уповавайте се на мъдростта си и не се подавайте на провокации. По-скоро се опитайте да вразумите спорещите. Днешният ден ще породи много въпроси у вас. Ще ви бъде изключително трудно да определите кой каква роля играе и на кого бихте могли да се доверите. Това е един от онези дни, в които трябва да вярвате в късмета си.

Телец

Този петък ще бъде истинска вихрушка за вас. Ще сте в центъра на уникални събития и ще сте героят на деня. Не забравяйте, че това което покажете днес ще трябва да направите отново и занапред. През днешния ден обаче ще се наложи да се справите със сериозен финансов проблем, но не се тревожете – оттук нататък ви предстоят само хубави неща. Днес трябва да бъдете способни да накарате хората около вас да ви помогнат, ако се налага.

Близнаци

Този петък ще е лек и приятен, въпреки облаците, които са надвиснали над плановете през последните дни. Просто си давате сметка, че не може да контролирате всичко и няма смисъл да се ядосвате. Намерете време за медитация и/или молитва.Днес ще сте изпълнени с изключително силна романтична енергия. Този момент е наистина подходящ да предприемете следващата стъпка във връзката си или да излезете и да намерите подходящия за вас човек.

Рак

Този петък не прибързвайте.  Просто гледайте и изчакайте. Колкото и да ви се струва невероятно това е печелившата тактика за вас.  Ще се учудите на вътрешното спокойствие, което ви е обзело. Интуицията ви няма да ви подведе.Каквото и да правите днес, ще действате целенасочено и вложените усилия ще си заслужават. Може да ви обземат някои притеснения за бъдещето, свързани с личния ви живот или с финансите ви. За да не изпаднете в самосъжаление, може би е разумно да споделите тревогите си с друг човек.

Лъв

Днес ще ви се стоварят допълнителни задължения. Не се стремете да работите за двама, а съобразете ресурсите с условията, в които се намирате. Днес може да имате финансови грижи и съсредоточено ще се опитвате да излезете от определена ситуация. Старайте се да не се поддавате на мрачни мисли и се въоръжете с търпение. Сега моментът е много подходящ да обмислите промяна на позицията си или да намерите нови източници на доходи.

Дева

Отсега се обадете на роднините си, за да се разберете как ще прекарате уикенда. Предстои ви семейна среща и се постарайте не само да присъствате на нея, но и да допринесете за това тя да протече на ниво. Не пестете откъм време и средства. Днес ще бъдете в настроение за любовни изживявания и флиртове. Няма да бъде трудно да привлечете вниманието на партньора/партньорката си или на човек, към когото проявявате интерес. Възможно е обаче случващото се да има връзка с миналото ви – например, да срещнете някого, с когото сте поддържали отношения преди.

Везни

Днес не си правете илюзии относно отношенията с хората. Ако има проблем милите очи и думи няма да смекчат нещата.  Бъдете реалисти и не забравяйте значението на думата „компромис”.  Днес ще има възможност да решите дали искате да продължавате да поддържате определени взаимоотношения – интимни или приятелски. Ако стигнете до извода, че те са се изчерпали и не ви позволяват да вървите напред, моментът е много подходящ да сложите край сега.

Скорпион

Днешният ден ще е прекалено шумен и тежък.  Ако ви предстои работа нагласете екрана така че светлината да не е толкова ярка.  Пуснете си приятна, но ненатоварваща музика, изобщо въоръжете с всички способи да улесните деня си. Днес ще изпитвате силна потребност от любов и може да се почувствате самотни, ако любимият зарадва и ще ви достави удоволствие. Ако сте обвързани, любовта ви ще бъде страстна и дълбока.

Стрелец

Вашият ден ще премине леко, но много от събитията ще ви дадат ценна информация. Бъдете мълчаливи и наблюдателни. Това, което видите и чуете днес ще ви е от полза в близкото бъдеще. Днес не подценявайте чувствата, които ви владеят, защото те ще ви покажат истината за взаимоотношенията с друг човек. Възможно е да се наложи да уреждате стари сметки или наяве да излязат проблеми, които сте потискали.

Козирог

Днешният ден ще е особено успешен за вас . Ако ви предстои важна среща изберете дрехи в червено, но със златист елемент. Бъдете прями и не се страхувайте да атакувате. Един акт на човещина днес ще стопли сърцето ви и ще ви върне вярата в доброто и в хората и в мъдростта. Това ще оправи деня ви и ще ви зареди с положителни емоции за дълъг период от време. Предайте доброто нататък – направете нещо мило за близък човек.

Водолей

Днес може да си позволите да се поотпуснете.  Достатъчно напрегнати бяха последните дни за вас. Прекарайте деня с човека, когото най-много обичате или с когото ви е най-приятно да контактувате. Днес ще имате възможността да докажете колко сте добри във всичко, с което се захващате и за това ще ви помогне най-вече мъдростта ви. Бъдете напълно естествени и е възможно да привлечете вниманието и да впечатлите правилните хора.

Риби

Днешният ден ще ви поднесе новина, която може да приемете като възмездие за ваши предишни неприятности и проблеми. Не злорадствайте, обаче, отдайте се на мъдростта си. Всяко отрицателно чувство към някого може да се върне обратно при вас – използвайте мъдростта си. Днес ще проявявате склонност да затваряте врати вместо да ги отваряте. Уверете се, че сте изчистили всичко ненужно от живота си, за да направите място на новите, прекрасни неща, които предстоят.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

8 Везни, които промениха шоубизнес индустрията!

Подобни статии

Back to top button