You are currently viewing Меркурий в Лъв: Ето на кого ще донесе щастие и кого ще разочарова
снимка: Unsplash

Меркурий в Лъв: Ето на кого ще донесе щастие и кого ще разочарова

От 5 до 20 август планетата Меркурий е в знака на Лъва. Това ще донесе нов шанс на едни и за съжаление горчиви разочарования на други. Но това е животът – радост и тъга. Наслаждавайте се на хубавите моменти, а по време на лошите си казвайте: „И това ще мине!“.

 

Меркурий в Лъв е вече тук и няма как да имаме по-малки очаквания от общуването и по-конкретно нашата изява в него. Преминавайки през огнените знаци планетата на комуникацията ни дава самочувствие в изказа, увереност в мисълта и убедително присъствие в разговорите, пише Edna.bg.

 

Лъвът ще ни донесе повече смелост, но ще можем да се превъплътим и в нещо ново и непознато заради факта, че знакът е свързан с актьорската игра и запомнящите се роли. Ако имате нужда от импулс, след прехода на Меркурий от Рак в Лъв, ще усетите този заряд, който предлага вдъхновение и творчески решения.

 

Чудесно време за знаците – Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци и Везни. За Скорпион, Водолей и Телец общуването ще е по-сложно!

 

Ако до този момент бяхме насочени към вътрешно изследване, то сега отново искаме да е шумно, интересно и забавно. Но само с наше участие! Казват, че фактите винаги трябва да работят за Меркурий в огнените знаци – иначе самите факти трябва да бъдат променени.

 

Не се фиксирайте и не спорете на всяка цена, защото това би означавало да влезете в един отбор с Егото, което също е силно развито в Лъвската природа.

 

Сега е моментът да водите по-увлекателни разговори със събеседници, които са истински вдъхновяващи. Открийте място за изкуството в интелектуалния ви живот – не е нужно да имаме познания в областта, за да усетим красивото.

 

Сега е времето да говорим смело за любовта, за чувствата и страстта, за всичко, което ни носи неподправена радост. Меркурий е свързан не само с комуникацията, но и с нашия ум, с нашите мисли. Нека отделим време да благодарим за всичко, което вече притежаваме. Може би то е много повече, отколкото предполагате.

 

На 10 август Меркурий ще направи предизвикателен аспект към Уран в Телец, който вероятно ще размести някой пластове в общуването – възможно е напрежението в разговорите да ескалира, затова поемете въздух и направете нещо приятно за себе си, което да отслабва нервното напрежение.

 

Добрата новина е, че на 16 август ни очаква положителен аспект на Меркурий към Марс в Овен – не пропускайте този момент да се задвижите в желана посока.

 

Заявете смело желанията си и дайте воля на идеiте си, които чакат да се превърнат в нещо материално. На 17 август Меркурий ще направи съвпад със Слънцето в Лъв, който ще бъде изключително силен и позитивен за интелектуалната сфера и въздействащото общуване.

 

Източник: Edna.bg.

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО