BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Мюсюлмани и християни в Канада протестират рамо до рамо и тъпчат флага на ЛГБТ движението с децата си (ВИДЕО)

Странни сцени се разгираха в поредния протест против джендър идеологията за месеца на „гордостта“, посветен на ЛГБТ движението. Мюсюлмани и християни родители на деца в училище, където се провеждат обучения по сексуалността и ЛГБТ ценностите на малолетни деца, протестираха пред училището.

Те скандираха „Оставете децата ни на мира!“ докато децата на мюсюлманите бяха хвърлили флаговете с дъгата на земята и скачаха върху тях. Много от родителите християни поздравиха мюсюлманите и размениха думи, че борбата за опазване на децата е по-важна от религиозните различия.

 

Протестите обхванаха Канада и САЩ след като различни инициативи в двете страни за месецът на ЛГБТ движението започнаха да провеждат обучения в училищата. Консервативните американци и канадци излезнаха на протест, докато някои консервативни щати в Америка прокараха законодателство против осакатяването на деца. 

Взаимното разбиране между мюсюлманите и християните е особено значимо, тъй-като повечето консервативни канадци също така са и против имиграцията на мюсюлмани в страната, а премиерът Джъстин Трюдо често говори за правата на ЛГБТ малцинството редом с тези на мюсюлманите. 

По време на правителството на Трюдо, който печели изборите три пъти, ЛГБТ общността, бежанците и либералните ценности са основна цел на страната. Трюдо неколкократно е потвърждавал своята подкрепа към идеологията и дори разкритикува премиерът на Италия Джорджия Мелония, която организира „месец на семейството“ като противодействие на месеца на ЛГБТ движението.

Трюдо прокара и редица закони, които позволяват на държавата да отнеме правата на родителите, ако дискриминират децата си включително на базата на сексуалността им. Канада задължава училищата, университетите и държавните организации да утвърждават смяната на пола на децата и е незаконно да се отричат трансджендърите.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Джо Байдън: Само „грозни“ хора пазят децата си от смяна на пола

Подобни статии

Back to top button