You are currently viewing ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ: Истината излиза на повърхността, а емоциите са във водовъртеж
снимка: Pixabay

ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ: Истината излиза на повърхността, а емоциите са във водовъртеж

Пълнолунието в Близнаци ще настъпи на 19 декември в 06:37 ч.

 

Няколко дни преди, по време и след Пълнолунието обикновено на повърхността излизат неща, които сме се опитвали да задържим. Пълнолунието е емоционално и драматично време, когато е най-добре да спрете и да помислите, вместо да действате или да правите големи промени. Просто се насладете на лунните вибрации, пише Edna.bg.

 

Близнаци е знакът на общуването и затова основното послание тук е да кажете истината си и да започнете разговор за нещо, което е толкова важно за вас и може би отдавна е закъсняло.

 

Това пълнолуние настъпва в слънчевия знак Стрелец и поради това се намира в противоположния лунен знак Близнаци, което ви прави склонни да се настроите на нещо, върху което сте се фокусирали от известно време, но не сте споделяли със света.

 

Призивите за пътуване, приключения, разширяване, изследване и образование са в обсега на вниманието на всички повреме на това пълнолуние. Използвайте го, за да определите каква мисия сте призовани да активирате в живота си и може би започнете да планирате как тя може да се осъществи през 2022 г.

 

Продължете, за да разберете как ще се отрази пълнолунието на вашата зодия, за да можете да вземете най-доброто решение за себе си.

 

Овен
През този период на пълнолуние уменията ви за комуникация ще бъдат на изключително високо ниво. Излезте навън и бъдете смели, имате почва за стабилни нови запознанства.. Хората от различни култури и възрастови групи ще се окажат най-проницателни за ситуацията, в която се намирате, така че започнете разговори дори без причина.

 

Телец
Темата за вас ще бъде свързана с финансите. Ако финансовите ви очаквания не се оправдаят по начина, по който сте очаквали, не се страхувайте. Вашите колеги и партньори ще имат разумни съвети – изглежда, че има човек, който се грижи за вас иззад кулисите. Изследвайте нови източници на приходи от неочаквани места.

 

Близнаци
С настъпването на Пълнолунието във вашия знак можете да очаквате рязка яснота по отношение на съществуващо партньорство. Тук има известна проверка на реалността, тъй като Сатурн ще се противопостави на Луната. Може да се окаже, че тази връзка може просто да стане по-задълбочена, да се развие и да придобие нова форма, която не е това, което някой от вас е имал предвид първоначално.

 

Рак
Нуждаете се от истинска почивка – пълно и цялостно откъсване от рутината на всекидневния живот. Може да се окаже, че сте пренебрегнали някой аспект на здравето си заради тежките изисквания на работното място. Това пълнолуние в най-личната област на картата ви изисква да натиснете отново бутона за рестартиране, може би ще се уедините. Отделете време, за да пренаредите ценностите си, така че животът ви да ги следва.

 

Лъв
Приятелите и партньорите ви ще ви подкрепят, така че е добре да се опрете на тях втези времена. Ако е имало трудна ситуация с партньора или децата ви, приятел ще ви предложи подкрепа и ще ви помогне да видите напълно нов подход, с който да се справите. Да бъдеш добър слушател е голяма част от това да бъдеш добър лидер и това е вашата задача за това пълнолуние.

 

Дева
В професионален план е време да направите равносметка, тъй като пълнолунието ще освети вашия сектор на репутацията. Направете обстоен преглед на приходите спрямо работния поток и направете необходимите промени тук. Възможно е първо да се наложи да вземете важно решение около дома си, върху което ще се опре това решение за кариерата.

 

Везни
Тъй като се намирате в щастливата си юпитерова година, пълнолуния като това във въздушен знак ще бъдат изключително благоприятни – главно в областта на медиите, радио, издателската дейност и международните отношения. Въпреки това, предвид опозицията на Сатурн към Пълнолунието, ще трябва да забавите темпото и да проверите всичко, за да гарантирате звездно разгръщане. Професионалните ви връзки за облагоприятствани от това разположение.

 

Скорпион
Търсите заем или инвеститор за проект? Пълнолунието във вашия сектор на финансите дава големи обещания, а щастливият Юпитер ви помага зад кулисите. Това може да е инвестиция в недвижим имот или ремонт на дома и ако е така, това ще са добре похарчени пари. Разположението на Сатурн просто ще ви подтикне да забавите темпото и първо да проверите всичко преди да действате.

 

Стрелец
Пълнолунието в зоната на партньорството във вашата карта ще внесе яснота във връзката ви и ще обещае преминаване към следващия етап на развитие. Разговорите около тази връзка може да са по-сериозни и основателни от всякога, както и амбициозни.

 

Козирог
Пълнолунието е изпълнено с аплодисменти за вас. Да, работили сте много усърдно и изглежда, че признанието ви се полага. Това също така означава, че може да има (поне) една задача, която ще трябва да свалите от бюрото си и да премахнете от плана си, за да имате повече време за собственото си здраве, тъй като това Пълнолуние ви подтиква към по-балансиран живот.

 

Водолей
Любовта и романтиката ще ви заобиколят по време на това пълнолуние, което ще ви донесе и чувство за спонтанност. Ако сте необвърани, отидете на курс, за който сте мечтали, посетете изложба или пътувайте – любовта ще ви последва, когато следвате страстта си. Ако сте обвързани, предприемете романтично „бягство“ и се насладете на тези хармонични съвпадения.

 

Риби
Ако искате да се преместите в друго жилище или да направите ремонт на съществуващия си дом, това Пълнолуние навлиза с множество други планети, всички в подкрепящи и подходящи ъгли: показва, че ако попитате, отговорите ще се появят бързо. Единственото предизвикателство тук е голямото работно натоварване, така че е необходимо да балансирате, за да се справите с тази задача.

 

източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО