You are currently viewing Това е най-ЩАСТЛИВИЯТ ден за всяка зодия през 2022 г.

Това е най-ЩАСТЛИВИЯТ ден за всяка зодия през 2022 г.

Последните две години не бяха никак лесни и ще ви разберем, ако не се чувствате толкова развълнувани за новата 2022 г.

 

Въпреки това обаче астролозите предвиждат тя да е по-обнадеждаваща и оптимистична за всички зодии, дори да не липсват предизвикателни моменти, пише Edna.bg.

 

Специалистите на Bustle дори прогнозират кой ще бъде най-късметлийският ден за всеки астрологичен знак през новата година – проверете и вие в тук:

 

Овен: 18 август 2022 г.

Пригответе се за година, изпълнена с развитие, магия и късмет. Късметлийската планета Юпитер е във вашия знак от 10 май до 28 октомври като част от транзит, който се случва само веднъж на всеки 12 години – затова е време да се съсредоточите върху растеж и нови възможности. Един от най-пиковите моменти на този период ще бъде 18 август, когато Юпитер ще образува хармоничен тригон с Венера.

 

Тогава планетета на любовта ще освети вашия пети дом на романтика, страст и творчество, правейки този момент чудесен за любов и срещи. Тази комбинация от ползи ще внесе и вдъхновение за артистични начинания – възползвайте се от магията!

 

Телец: 13 май 2022 г.

Тази година за вас започва голям период на трансформация. Северният възел на съдбата влиза във вашия знак на 18 януари. Подобно движение няма да се повтори в продължение на почти две десетилетия – това означава, че следващите няколко години ще доведат до серия от затъмнения, които ще ви помогнат да влезете в хармония със съдбата си и да прегърнете нова версия на себе си.

 

Особено мощен момент ще настъпи на 13 май, когато слънцето във вашия знак ще се изравни със северния възел. Идващ само две седмици след слънчево затъмнение в Телец, този ден вероятно ще внесе яснота относно истинското ви призвание и ще позволи да разкриете нови страни от вашата личност.

 

Близнаци: 30 май 2022 г.

През последната година и половина поредица от затъмнения разтърсиха вашата идентичност и взаимоотношения. 2022 г. обаче ви дава благоприятен шанс да прегърнете напълно нова и подобрена версия на себе си. Мощното новолуние във вашия знак на 30 май ви носи една от най-късметлийските възможности за годината да проявите желанията си и да осъществите мечтите си.

 

Тази лунна луна се свързва благоприятно както с планетата на изобилието Юпитер, така и с ориентирания към действие Марс, носейки ви късмета и мотивацията, от които се нуждаете, за да заработите по вашите лични цели. Вашата управляваща планета Меркурий ще бъде в квадрат със суровия Сатурн, но и ще образува хармонични аспекти както с мистичния Нептун, така и с трансформиращия Плутон, което ще засили интуицията ви и ще ви позволи да визуализирате мечтите си по-ясно.

 

Рак: 17 юли 2022 г.

На 17 юли планетите ви подготвят допълнителна магия за сезона на Рака. Слънцето и Меркурий току-що ще са се изравнили във вашия знак, образувайки това, което е известно като Меркурий в Казими, което означава, че Меркурий е „в сърцето на слънцето“. Това явления помага да внесем автентичност и яснота в нашите думи и мисли, като Раците ще го почувстват по-силно от останалите. Слънцето и Меркурий в Рак заедно ще образуват щастлив тригон до Нептун, което го прави денят чудесен за духовно изравняване, творчески проекти и повишена интуиция.

 

Това е и чудесен ден за израствате в кариерата и работа в екип, благодарение на мотивиращата връзка между енергичния Марс и щастливия Юпитер, която ще освети вашия дом на обществено признание. Освен това, благотворната планета Венера също ще влезе във вашия знак на този ден, давайки начала на месец на особена красота, любов и лукс във вашия живот.

 

Лъв: 31 юли 2022 г.

Лятото винаги е вашето време да блеснете, но тази година ще бъде изпълнена с още повече страст и творческа енергия от обикновено. Това се дължи на Юпитер, който ще осветява вашия пети дом на радост и романтика през целия сезон на Лъва. От тази щастлива енергия ще можете да се възползвате още по-силно на 31 юли, когато вашата управляваща планета, Слънцето, ще се формира благоприятен тригон с Юпитер.

 

Това е прекрасен момент да следвате сърцето си, да се отдадете на това, което ви кара да се чувствате вдъхновени, и да бъдете готови за любов. Денят е особено подходящ да излеете страстта си в артистични проекти.

 

Дева: 16 февруари 2022 г.

Годината започва с ретроградна Венера през сектора на романтиката и страстта при вас, което може да върне чувства за минали връзки и да ви подтикне към голяма преоценка, когато става въпрос за вашите предпочитания за секс и срещи. Въпреки това на 16 февруари, ще е време да се впуснете в изцяло нов любовен цикъл – и не само защото е седмицата на Свети Валентин.

 

Тогава планетата на любовта Венера и сексуалният Марс ще се съберат във вашата флиртуващ пети дом, предлагайки нови романтични възможности и прилагане на уроците, които сте научили по време на ретроградния януари.

 

Везни: 22 октомври 2022 г.

Вашата управляваща планета Венера ще прекара по-голямата част от сезона на Везните осветявайки вашия знак, правейки месеца на рождения ви ден още по-изобилен и прекрасен от обикновено. В края на сезона на Везните, на 22 октомври, ви очаква допълнителна изненада – тъй като красивата планета Венера и искрящото слънце ще осъществят много специално изравняване във вашия знак, известно като „звездната точка на Венера“.

 

Тази подредба носи щастие и романтика, както и вълнуващо ново начало, свързано с удоволствие, желание и творчество. Денят е страхотен за флирт и разгръщане на бляскавата ви страна, като дебютирате например с нова секси визия.

 

Скорпион: 15 ноември 2022 г.

Сезонът на Скорпиона ще бъде изключително зноен през 2022 г. Освен че планетата на красотата Венера ще украсява вашия знак с бляскавото си присъствие през по-голямата част от месеца, експанзивният Юпитер ще носи късмет в изпълнения със страст пети дом на романтика.

 

Тези две благоприятни планети ще отправят допълнителни благословии върху вас (и вашия любовен живот) на 15 ноември, когато образуват хармоничен тригон един с друг. Ще откриете, че любовните въпроси протичат с много повече лекота от обикновено, така че използвайте този благоприятен космически период в своя полза и се позабавлявайте.

 

Стрелец: 23 ноември 2022 г.

След година и половина затъмнения, удрящи оста на вашия зодиакален знак, 2022 г. ще донесе благоприятен шанс за по-леко интегриране на промените, които са се случили в живота ви през този период. Новолунието във вашия знак на 23ноември ще бъде една от най-щастливите възможности на годината да проявите желанията си и да започнете вълнуващи нови приключения.

 

По време на това явление благотворната Венера и комуникативният Меркурий ще бъдат във вашия знак, което ще ви дари с яснота и изящество, докато стартирате нови проекти или взаимоотношения. Слънцето и Луната също ще бъдат хармонично свързани с Юпитер, вашата управляваща планета, която обвързва това новолуние с още повече късмет.

 

Козирог: 8 януари 2022 г.

Годината започва с ретроградна Венера във вашия знак, която ви изпраща на дълбоко пътешествие с цел преоценка на приоритетите във взаимоотношенията си. Това ще доведе до трансформация на вашия любовен живот през 2022 г. Особено щастлив момент настъпва в средата на сезона на Козирога, на 8 януари, когато Слънцето и благотворната Венера се съберат във вашия знак.

 

Там те ще се изравнят в специално явление, известно като „звездната точка на Венера“ – то ви дава допълнителна увереност, нови романтични възможности и изестна яснота, която е много необходима по отношение на вашите желания в любовта.

 

Водолей: 6 март 2022 г.

Пригответе се да гледате как хвърчат искри и за един напълно нов цикъл, що се отнася до любов и страст! Чувствената планета Венера се изравнява със смелия Марс във вашия знак на 6 март.

 

Свързването тези две планети няма да се случи отново във вашия знак за още две години, така че това бележи благоприятно ново начало за вашите взаимоотношения, сексуално изразяване и дори творчески начинания. Моментът е късметлийски да кажете „да“ на едно пролетно забавление или да рискувате с нестандартна връзка.

 

Риби: 12 април 2022 г.

2022 г. се очертава като една от най-мистичните години в живота ви, а специалната космическа връзка, която се случва на 12 април е една от основните причини за това. В този ден благотворната планета Юпитер – която е планетарен владетел на Риби в традиционната астрология – се съединява с вашия съвременен планетарен владетел, мечтателния Нептун, във вашия знак.

 

Това великолепно изравняване ще засили вашата креативност, ще ви изпълни с вдъхновяващи нови идеи, ще подобри вашата бляскава страна и дори ще предизвика духовно пробуждане, което ще ви даде неограничен достъп до вашето висше Аз. Тези две духовни планети не са се събирали в Риби от повече от 150 години и няма да го направят отново през нашия живот, така че се възползвайте от магията.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО