BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Паричен лунен календар за месец май 2024

Финансовата сфера на живота с право може да се счита за една от най-важните. Ето защо астролозите съветват да не се заобикалят съветите в тази област. Експерти говориха за това как Луната ще повлияе на финансовото ни състояние през май.

Смята се, че парите са обичани от тези, които знаят как да рискуват. Но през май е препоръчително да се впускате в по-малко приключения. Започнете, като следвате правилата за успех, които ще ви помогнат да станете по-богати и продуктивни.

1, 2 май : Тези дни ще бъдат идеални за работа, за домакински задължения – ремонт, закупуване на нови мебели. Можете да похарчите пари за ремонт на дома си.

 

3, 4 май : Известен спад в производителността очаква творчески хора и тези, които се занимават с наука. За да поддържат финансовото си състояние близо, такива хора трябва да спрат да поемат рискове.

 

5, 6, 7 май : Три перфектни дни за пазаруване. Можете да актуализирате гардероба си, да се забавлявате, да харчите пари за актуализиране на външния си вид, стил, да направите маникюр, нова прическа.

 

8, 9 : 8 и 9 май са дни, в които можете да очаквате проблеми с финансовия сектор. Хората правят финансови грешки, купувайки това, от което не се нуждаят. Опитайте се да не харчите излишни пари през тези два дни.

Това са най-злобните зодии

10, 11, 12 май : Това е чудесно време за пазаруване и сделки с недвижими имоти. Новолунието ще дойде на 11 май и 12 ще бъде първият ден от растежа на Луната в същия знак. В наши дни е по-добре да се занимавате с приходи, а не с разходи.

 

13, 14 май : Благоприятно време за преговори. През тези два дни можете да присъствате на интервюта. Новите запознанства ще бъдат полезни.

 

15, 16, 17 май : Времето, когато трябва да се занимавате с домакинства, да планирате покупките си и да разпределяте ресурси. По-добре е да откажете да вземете важни решения.

 

18, 19 май : Благоприятно време за започване на бизнес, обмяна на валута, извършване на покупки. Много финансови състояния ще очакват тези на ръководни позиции.

Това са най-злобните зодии

20, 21 май : Период, когато всичко може да падне извън контрол. Девата и активността на Луната не се комбинират помежду си, така че е подобре да не вземате важни решения по отношение на парите.

 

22, 23 май : Това ще бъдат едни от най-добрите дни за творческа работа. Голям финансов успех очаква представители на такива професии като учител, лекар, психолог, консултант.

 

24, 25 май : По-добре е да не вземате важни решения. Това е чудесен период за самоанализ, но не и за самоанализ. Най-големите загуби ще понесат завистливи и несигурни хора.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

26, 27 май : По-добре е да не пътувате в този ден. Финансови проблеми могат да очакват таксиметрови шофьори, шофьори на автобуси, шофьори на камиони. На 27-ми ситуацията ще се промени в обратната.

 

28, 29 май : В края на пролетта ще помогне в борбата с алчността. Това положение на Луната дава на всички хора на планетата нова мотивация, ентусиазъм и желание за работа.

 

30, 31 май : През тези два дни астролозите се съветват да се ангажират с придобиването на нови знания. Това трябва да има положителен ефект върху финансовия успех в бъдеще.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези ШЕСТ зодии са надарени от Господ

Подобни статии

Back to top button