BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Тези ШЕСТ зодии са надарени от Господ

Някои зодии не се раждат с чиста съдба. Те са надарени от самия Господ и носят неговите дарове през целия си живот. Това е голяма благословия и голяма отговорност.

Всеки Божи дар е даден не за да се отдаде собственикът му на тъмната страна, а за да внесе светлина в света и да просветли изгубените по пътя към светлината.
Някои знаци на зодиака имат предназначение от раждането и са надарени с необикновен дар от Бог.

Това са най-злобните зодии

Рак
В света на пороците и изкушенията само едно може да доведе изгубените души към светлината и да възстанови жаждата им за живот. Това е любовта. Господ даде Любовта на Раците като възможност да покаже пълнотата на чувствата, цялата им сила и чрез тази сила да създаде основата за продължаване на живота – семейството.

 

Дева
Господ дари тези знаци с дара на Знанието и Ума, така че Девите да изследват света, в който живеят, да разширяват границите му, да просветляват умовете на обърканите, да носят ползи, да измислят нови възможности за взаимодействие с Вселена.

Това са най-злобните зодии

Везни
Везните са надарени с дара на Съмнението. В крайна сметка съмнението е това, което извежда човека от безизходицата и го кара да вижда истината. Без съмнение е невъзможно да бъдем убедени в нейното съществуване, несъмнено всяка реалност е илюзорна. И съмнението носи прозрение.

 

Стрелец
Господ дари Стрелците с искреност. Именно тези знаци на Зодиака носят истината в света такъв, какъвто е. Те отварят очите си за това, което хората не искат да видят, и показват стойността на истинската преценка, незасегната от илюзорното изкривяване на лъжите.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Водолей
Водолеите имат дарбата на Свобода. Подарък, който показва кой може да стане човек, кой път може да избере. Дар, който отваря всички пътища и дава неограничени възможности за избор и разширяване на съзнанието.

Водолеите също могат да лекуват с енергия. Всичките им действия са насочени към благото на хората. Те могат точно да предсказват бъдещи събития и често имат пророчески сънища.

 

Риби
Рибите са знаците на зодиака, които Бог е дарил със Състрадание. Способността да чувстваш другия като себе си, да разбереш ближния, да съпреживееш, да внесеш милост и чистота на съпричастност в света, събуждайки сърцата на изгубените.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Май носи символи за богатство

Подобни статии

Back to top button