Любопитно

Помните ли братовчедите Балки и Лари? След 30 години са неразпознаваеми(СНИМКИ)

Звездите на братовчедите Балки и Лари изгряха с култовия сериал от миналия век „Напълно непознати“. Американския ситком продължава 8 сезона в периода 25 март 1986 – 6 август 1993. 

Сюжета се развива около забавното съжителство между Лари Апълтън – типичен американец и братовчед му Балки Бартокомус  от Югоизгочна Европа. 
Това е и един от първите чужди сериали, които БНТ започва да излъчва в началото на 90-те години, а по-късно зрителите му се наслаждават и в ефира на БТВ и GTV. 
В днешно време актьорите са на възраст и са далеч от професията, но все пак можахме да намерим достатъчно информация за да нахраним любопитството ви:

Балки 
Въпреки ролите му в „Напълно непознати“, „Ченгето от Бевърли Хилс“ и „Стъпка по стъпка“, както и множество малко роли, той обявява банкрут през 2015 г, като заради задължения цялата му собственост е разпродадена. Сега той използва гласа си за не особено известни продукции и аудио книги. 


Лари 
За разлика от колегата си неговата кариера започва на „Бродуей“, а преди сериала по-наблюдателните фенове на киното може да са го забелязали в „Час за пране“ и „Манхатън“. Истинският му успех обаче идва с „Напълно непознати“. След края на ситкома той се завръща в Бродуей, но новото поколение вероятно би се припознало в персонаж от „Синя кръв“:

Балки и Лари

Балки и Лари 

 

Помните ли близначките Олсън? Вече са на 33 години и доста са се променили (СНИМКИ)

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button