БългарияНа Фокус

Проговори мъжът на простреляната в метрото жена, която се бори за живота си

Мъжът на простреляната в метрото жена даде ексклузивно интервю за NOVA. Разследването на стрелбата в столичното метро продължава.

 

„Качихме се на колата и я изпратих до метрото. Разбрахме се да ми се обади като пристигне. После чух, че нещо е станало и се появиха много съвпадения”, разказва той.

 

Пред бТВ мъжът обясни, че съпругата му и мъжът, който е стрелял по нея, са били колеги. Жена му се е оплаквала на дъщеря им, че е преследвана от агресивен ухажор – човек, с когото работи. Но не споделила с него самия.

 

„Дъщеря ми се прибира вчера и я питам – да си чула нещо, да знаеш нещо? И тя ми споделя, че майка й и споделила, че някакъв много я харесвал, а тя го отблъсквала, но той бил нахален. Така ми казват…ама кажи ми бе, душичко. Аз ще намеря начин да организирам хората, да отидем и да го сгънем на четири. Примерно казвам…като има такъв проблем. Проблемът е бил с този мъж, който вчера я простреля в метрото“, разказа Богомил Павлов.

 

Соня Павлова работела от години в Австрия, грижела се за възрастни хора.

 

Богомил Павлов твърди, че никога не са имали проблеми, нищо в поведението на съпругата му не предвещавало трагедията.

 

По думите му, Соня и колегата й Максим Петров са пътували заедно от Виена до София с автобус няколко пъти. 62-годишният мъж, който вчера се самоуби, след като простреля 55-годишната си колежка, е работил няколко месеца в Австрия преди да се върне в България и да започне работа като охранител.

 

62-годишният М.П. се самоуби, а преди това стреля 4 пъти по 56-годишната С.П. в едно от влакчетата. Жената е в много тежко състояние в реанимацията на болница „Света Анна“.

 

Извършени са й две операции, при които са извадени два куршума. Третият е открит на местопрестъплението.

 

Простреляната в метрото напускала страната, самоубиецът не й е съпруг

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button