Последни новинихороскоп

Провалени планове за една от зодиите, друга – на върха на щастието

Хороскоп за 31 юли 2019 г. 

Овен

Провалените планове от миналите дни може да се осъществят още в този ден при малко находчивост от ваша страна. Ексцентричните идеи не са ви в природата, затова не разчитайте на тях. На хоризонта се очертава сериозно сътрудничество или важен договор. Днешният ден ще бъде динамичен за вас – ще има тичане напред-назад, не е изключено обаче са възникнат и изнервящи ви ситуации. Ако ходите на курс или учите у дома, положете повече усилия и се съсредоточете максимално – ще останете доволни от постигнатото.

Телец

Тази сряда си направете заслужен подарък, обадете се на стари и верни приятели – време е да подновите контактите с някои от тях. Неочаквана новина може да ви зарадва или набързо да решите да направите кратко пътуване. Колкото по-категорично отстоявате позицията си днес, толкова по-голяма съпротива ще срещате – така че по-добре би било да не участвате в безсмислени спорове. Някои от вас ще се изправите пред нерешен проблем в отношенията с половинката си. Ако не сте обвързани, имате шанс за ново романтично приключение.

Близнаци 

Тази сряда може да дочакате признание в работата, от което е добре бързо да се възползвате. То може да се отрази положително на доходите ви, но е необходимо да покажете, че го заслужавате. Краят на седмицата е време, което да посветите на себе си. Само не се набърквайте в интриги. Днес си осигурете достатъчно време за почивка и отдих, тъй като претоварването с работа или с домашни задължения няма да ви се отрази добре. Ако имате някакъв проблем, споделянето може да ви помогне, така че недейте да таите всичко в себе си и говорете с близък човек.

Рак

Това е ден за приятели – за срещи и приятни моменти, но и за полезни неща. Точно приятел може да ви удари едно рамо там, където имате най-много нужда. За някои от вас тази помощ може да е финансова, а други точно сега да оценят по-практичните хора около себе си. Ако днес нещо ви дразни, може би ще бъде по-добре да споделите, вместо да се затваряте в себе си или да се цупите. Ще изпитвате нужда от внимание, затова търсете компанията на хора, които ви обичат и с които се чувствате сигурни и спокойни. Денят е много подходящ да се освободите от нещо излишно.

Лъв 

През този ден е необходимо да вложите малко повече упоритост и търпение, но не чакайте светкавични резултати. Денят може да приключи в приятна компания. Не отвръщайте язвително на забележките на по-възрастни роднини. Днес преживяванията ви ще бъдат свързани с отминали събития. Възможно е да се върнат стари чувства, да срещнете човек, с когото сте имали връзка преди, или да се наложи да приключите нещо недовършено. Дори да няма конкретни събития, които да ви подтикнат да обръщате поглед назад, възможно е да си направите равносметка или да изпаднете в носталгично настроение.

Дева

Тази сряда се пазете от настинки и от грешки, ако почивните дни за вас са работни. Ако все пак подобно нещо се случи, не е повод да изпадате в депресия, а бързо да си вземете бележка. Избягвайте споровете, особено ако те са с началника. Днес ще бъдете по-колебливи и може да се лутате в опит да намерите разрешение на някакъв проблем. Пробвайте да говорите с човека, замесен в ситуацията – така може да си изясните някои неща и да се запознаете с друга гледна точка.

Везни

Тази сряда някои от вас отсега ще се загрижат за покупки за дома си или ще правят размествания и ремонти. Улисани в пазаруване, гледайте да не останете без стотинка, затова добре си правете сметката и не харчете повече от това, което сте предвидили. Днес ще имате добра комуникация с близки и познати, така че в диалог бихте могли да постигнете почти всичко. Ако искате да говорите с някого за нещо, но се страхувате как ще изглеждате в очите на другия, преодолейте страха си и бъдете по-смели – хората, които наистина ви обичат, ще ви приемат и няма да ви съдят за чувствата ви.

Скорпион

Тази сряда е възможно в общуването да получите отговори на отдавна вълнуващи ви проблеми и да ви посочат верните решения. Някои може да получат неочаквано възнаграждение, а други – ново служебно предложение, което обещава да е по-добро във финансов план. Днес интимните ви отношения ще станат по-сложни – възможно е да изплуват дълбоко скрити емоции, да се отворят стари рани, да мислите, че не ви обичат и оценяват достатъчно. Не може да заповядвате на сърцето си как да се чувства, но се опитайте да не си го изкарвате на околните и да не стигате до крайности.

Стрелец

Тази сряда може да получите странични доходи, свързани с работа, която няма да имате желание да разгласявате. Приятна суматоха ви очаква в дома и неочаквано може да ви дойдат на гости роднини или приятели. Направете планове!  Днес реалността може и да не оправдае очакванията ви, особено ако през изминалите седмици сте летели прекалено нависоко или сте си затваряли очите пред нещо важно. В днешния ден не загърбвайте настоящето заради бъдещето – може да пропуснете ценен момент.

Козирог

Тази сряда напрежението в служебен план ще се разсее и може спокойно да се обърнете към началството, за да изгладите спорни въпроси. Същото се отнася и за романтичната връзка – време е да си поговорите и да разсеете подозренията на половинката за вашето поведение. Днес не се страхувайте да покажете на близките си хора своята нежна и уязвима страна – ако имате нужда от нещо, помолете за него и не се правете на силни. И най-важното: кажете какво искате, защото другите не четат мисли. Ще избегнете някои проблеми, ако не налагате собствените си възгледи на околните – те имат право на свое мнение.

Водолей

Малка, но заслужена радост очаква някои от вас още в този ден. Може да е признание на заслугите ви и нека тя да ви послужи като стимул да станете още по-отговорни, тъй като някои от вас са на прага на важни събития в служебен план. Сега е моментът да инвестирате в бизнес начинание. Днес по-добре не участвайте в безсмислени спорове, особено ако установите, че човекът срещу вас е като кон с капаци и не приема гледна точка, различна от своята. Обърнете внимание на недовършените дела – както в личен, така и в служебен план, и каквото можете да завършите, приключете го.

Риби

Тази сряда обърнете внимание на репутацията и авторитета, които имате сред другите. Коригирайте поведението си и своите планове към по-сериозно и покажете, че можете да носите отговорност. Това е печелившата стратегия за постигането ви на успех в работата – заложете на нея за месец напред. Днес е възможно някой да не оправдае очакванията ви и от това да се почувствате зле. Не е задължително обаче проблемът да е в другия – може би вие сте твърде доверчиви или просто не сте преценили реално човека. Ако се колебаете за нещо, говорете с близък приятел – има вероятност да получите добър съвет.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

15 прични Скорпионите да са НЕВЕРОЯТНИ!

Подобни статии

Back to top button