Последни новинихороскоп

Работа обсебва Овните, на Девите им върви

Хороскоп за 25 юли 2019 г. 

Овен

Този четвъртък е важно да действате целенасочено. Възможно е да се потопите в работа, изискваща вникване в детайлите, но само така  ще постигнете желания резултат. Направете всичко, за да бъдете организирани. Днес бъдете по-адаптивни – и към хората, с които общувате, и към случващото се около вас. Може партньорът/партньорката да ви провокира с поведението си или да се наложи да се откажете от нещо. Ако започнете да се ядосвате и да настоявате нещата да се случват както вие сте си решили, ще си докарате още по-голямо напрежение.

Телец

Очертава се конфликтен ден. Околните  няма да могат да ви разберат лесно, а вие ще се дразните от това и ще ви е трудно да им обясните какво точно искате да кажете. Като капак – възможно е да си изкарате недоволството от напрежението у дома. Днес обърнете по-голямо внимание на семейството си и чуйте какво вълнува близките ви хора. А в случай че някой ви е ядосал в работата през изминалите дни, не си го изкарвайте на тях. Чувството ви за справедливост ще е особено силно и може да реагирате бурно, ако някой пристъпи границите.

Близнаци

Този четвъртък ще сте особено изобретателни. Това ще ви помогне  да се справите със служебен проблем. Решението му, най-вероятно ще се появи благодарение на интуицията ви. Днес ще се радвате на засилена социална активност и може да използвате прилива на енергия, за да изпълните задачите си. Намерете начин да разпуснете, ако сте имали натоварена седмица – спортувайте, отидете на масаж или на сауна.

Рак

Денят ще е изпълнен със събития. Ще се редуват приятни и не толкова приятни моменти. Внезапно появили се пречки, ще застрашат ваши партньорски отношения. Използвайте смело натрупания опит и бъдете дисциплинирани- звездите са на ваша страна. Днес не се доверявайте прекалено на хората, с които се запознавате – не всеки, който ви привлича неудържимо, ви желае доброто. Не се поддавайте на нечий чар, без да сте сигурни с кого си имате работа.

Лъв

Този четвъртък сте в такава ситуация, че хората около вас не ви дават спокойствие. Не сте в изгодна позиция, така че помислете добре преди да реагирате. Звездите ви съветват да сте сдържани. Днес ще имате достатъчно енергия да се заемете с нови задачи или да изпълните тези, които сте пренебрегвали през изминалите дни. Лесно ще постигате целите си. Внимавайте обаче при контактите си с хората, защото сте склонни да действате първосигнално и да не се съобразявате особено с чуждото мнение.

Дева

Този четвъртък ще върви особено на тези представители на зодията, които се занимават с научна дейност.  Устремът ви няма да позволи да оставите своята работа си незавършена, което ще допринесе много за развитието ви. Ако днес се безпокоите за нещо, поговорете с приятел или най-добре с човека, който е предизвикал притесненията ви. Разговорът може да ви даде яснота и да ви покаже дали сте на прав път. Не слагайте бариери между себе си и другия човек, а му/й позволете да разбере как се чувствате.

Везни

Този четвъртък изострената ви интуиция и усет към хората и нещата ще ви помогнат да се справите успешно с проблем, свързан с дома или децата.  Смело използвайте всеки метод или идея, които ви хрумнат. Днес общуването с близки хора и роднини ще ви доставя удоволствие, а е възможно и да научите добри новини, отнасящи се за член на семейството. Ако имате желание да се сдобиете с нещо ново, за да си осигурите малко по-голям комфорт у дома, удовлетворете го – ще направите добра покупка.

Скорпион

Въображението ви през този ден ще е толкова богато ,че едва ще смогнете да  споделите идеите си. Възможно е това да ви изнерви и да реагирате бурно в дадена ситуация. На всяка цена трябва да сдържите нервите си,  в противен случай това може да навреди не само на репутацията, но и на здравето ви. Същото се отнася и до вашата работа. Въпреки че егоцентризмът и склонността да доминирате са присъщи за вас, днес се опитвайте да не налагате желанията си на другите хора. Обърнете внимание на здравето си – ако не се чувствате добре или сте изтощени емоционално, не се насилвайте да живеете на пълни обороти, тъй като резултатите няма да ви харесат.

Стрелец

Паричен въпрос, вероятно, свързан с наследство може да предизвика конфликт между вас и ваши роднини. Проблемът ще изникне внезапно, но в крайна сметка ще се реши във ваша полза. Днес бъдете по-дейни, защото, каквото и да подхванете, ще ви спори и има голяма вероятност да постигнете подобрение в някаква област. В личния си живот ще бъдете емоционални и ще имате нужда близките ви да одобряват това, което правите.

Козирог

Чувствата ви ще хармонират с реакциите на околните Този четвъртък. С лекота ще прокарвате убежденията и идеите си.  Хрумванията ви ще идват по-скоро интуитивно, но ще се котират в службата. Вашата работа ще ви носи удоволствие, възползвайте се от това.

Водолей

Този четвъртък ще се посветите на семейните отношения или на тези с партньори.  Ако на дневен ред са проблеми, свързани с недвижимост – доверете се на себе си и действайте смело. Достатъчно сте отговорни и дисциплинирани. Днешният ден е особено благоприятен да замисляте нови проекти и да подемате нови инициативи, които да реализирате през следващата седмица – ако предприемате това, може да бъдете по-смели и да поемате премерени рискове. Оглеждайте се и за нови възможности.

Риби

Денят ви носи спокойствие. Това ще допринесе за изявата на творческите ви способности, където ще може да вложете въображението си. Всичко каквото започнете Този четвъртък ще има успех.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

Кои са най-големите неверници сред зодиите?

Подобни статии

Back to top button