ЛюбопитноПоследни новини

Тази красавица ли раздели Кубрат и Андреа? (СНИМКИ)

Преди около седмица „гръмна“ новината, че най-добрият български боксьор Кубрат Пулев и приятелката му Андреа са се разделили. Лично певицата си качи снимка, под която споделя, че се наслаждава на живота сама.

Певицата Андреа скъса Кубрат Пулев?

Последва изтриване на снимката, а ден по-късно се появи слух, че двамата са разделени от декември месец, а в момента дори Кобрата живее заедно с нова жена до себе си.

След раздялата с Андреа – Кобрата с нова изгора?

Сега „хотарена“ разкрива, че става въпрос за 22-годишната Стелиана Янкова. Двамата се запознали в ресторант край Южния парк в София преди две години. Междувременно излезе невероятно разкритие за живота на Кубрат Пулев и новата му приятелка.

Кубрат Пулев, Андреа

Според информацията Кобрата и Стелияна Янкова живеят на семейни начала и то от тази зима. Според източници на SportLive.bg от близкото обкръжение на 22-годишната красавица обаче истината за връзката между двамата е друга.

Приближени до Янкова споделиха с нас, че двамата имат връзка вече четири години. Пулев се запознал с българката в Германия. Тогава той се подготвял за поредния си мач, а Янкова по това време била студентка. В началото родителите на младата дама били против връзката, но постепенно променили мнението си. Кобрата дълго време обещавал да я обяви за жената до него, но така и не го направил. Сега обаче вече всичко изглежда се разплита.

Важен ден за Кобрата – ще получи ли лиценза си?

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button