Любопитно

Рълев, Гатьо, Мастагарков и компания в “Черешката на тортата” от понеделник

“Игри на волята” приключи преди седмица, но това не значи, че няма да виждаме нашите любими участници и занапред. След участието си в най-гледаното предаване тази есен, участници от петия сезон ще се изправят в кулинарна надпревара в „Черешката на тортата“.

От понеделник до петък от 20:00 ч. по NOVA зрителите ще могат да видят как Иван Рълев, Пеньо Гатевски, Благомир Мастагарков, Мария Оряшкова и Теодора Мудева ще се опитат да приготвят вкусни и впечатляващи ястия, а готвенето ще бъде по-уморително от най-тежките игри в екстремното риалити, но участниците са амбициозни да се представят добре.

Иван Рълев, победителят в “Игри на волята”, ще готви традиционна българска вечеря за гости в родния си град в понеделник. Той ще използва продукти от семейната градина и от български производители. Рълев е подготвил и три изненади за гостите си.

В кухнята на Гатьо във вторник ще има саботаж и огън, но той е уверен, че ще се справи и ще приготви вкусна вечеря. Той ще се върне в спомените към годините си като военен и ще разкаже истории от живота си. Вечерята на Гатьо ще започне и завърши с музикални изненади. Той ще изпълни песни на любими български изпълнители.

Сряда: В”Черешката на тортата” Благомир Мастагарков ще приготви модерна българска вечеря с четиристепенно меню. Той ще използва био продукти и ще се опита да приготви по-добри аспержи от Гатьо.

Резултатът от вечерята ще бъде впечатляващ. Масата на Мастагарков ще бъде без забележка, а менюто му ще бъде балансирано и вкусно. Финалистът в “Игри на волята” ще разкрие и че все още не е открил жената до себе си.

В четвъртък пък, Мария Оряшкова ще приготви лесна и вкусна вечеря с домашни продукти. Тя ще сподели и лични истории от живота си. Мария ще посрещне гостите си с лесни, но вкусни рецепти, приготвени с домашни продукти. В менюто й влизат две салати, основното ще бъде в гювече, а десертът й ще е вкусен и полезен.

Красив завършек на седмицата ще постави носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева. За приготвянето на креативните ястия ще й помага нейният годеник и участник в „Игри на волята“ – Румен Радев. Моделът ще изненада с брускети с компот от праскови и необичайни сарми с патешко магре и булгур, а вечерята й ще стартира не къде да е, а в зала по танци. Бившата състезателка по спортни танци ще им покаже основни стъпки, но един от гостите й ще откаже да танцува ча-ча. Вкусните изкушения, приготвени съвместно с Румен, ще впечатлят останалите участници, пред които Теодора Мудева ще сподели още за съвместния й живот с Румен Радев и за любовта от пръв поглед.

Кой от участниците ще стане кулинар на седмицата, гледайте в новите епизоди – всяка делнична вечер от 20:00 ч по NOVA.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button