Раците да бъдат егоисти, а Близнаците да се отърсят от страховете си днес

Раците да бъдат егоисти, а Близнаците да се отърсят от страховете си днес

Хороскоп за 2 юли 2020 г.

 

Овен
Днес ще имате голяма полза, ако посетите някакво социално събитие, семинар или лекция, ученето ще е особено ефективно. Ако не планирате подобна проява, може да прочетете интересна книга или да си поговорите с човек, с когото имате сходни интереси. Не прекарвайте деня в усамотение и не бъдете егоисти.

 

Телец
Днес хората около вас няма да искат да играят по вашите правила, така че по-добре се концентрирайте върху себе си и не се опитвайте да ги принуждавате да вършат каквото и да било. Не се безпокойте, ако трудно постигате самоконтрола, с който иначе толкова много се гордеете.

 

Близнаци
Както и да постъпват околните спрямо вас днес, ваши врагове ще бъдат не хората, а собствените ви страхове и моделите на мислене, които ви ограничават. Дали ще успеете да ги разпознаете и да ги преодолеете или ще се оставите да ви завладеят, зависи само от вас.

 

Рак
Днес обърнете по-голямо внимание на себе си и си дайте това, от което имате нужда, вместо да поставяте другите на първо място. Това не значи да се проявявате като егоисти, а по-скоро да се грижите добре за себе си – ако не го правите, няма как да бъдете полезни и на близките си.

 

Лъв
Днес може да се чувствате уморени или да се изнервяте от най-малкото нещо. Хората около вас ще ви предизвикват с поведението си. За да не си създавате допълнително напрежение, ограничете малко контактите и прекарайте повече време вкъщи.

 

Дева
Днес на повечето от вас ще ви се иска да мързелувате и да не полагате кой знае какви усилия за каквото и да било. Направете го без угризения – и без това няма да сте особено работоспособни. Ако трудно запазвате спокойствие през днешния ден, не съдете себе си прекалено строго.

 

Везни
Днес вашата непостоянна природа ще се прояви в цялата си прелест. Ще превключвате много бързо от едно настроение към друго – в един момент може да сте много развълнувани и весели, а в следващия – тъжни и мрачни. Безсмислено е да се борите с тези променливи настроения – просто денят е такъв.

 

Скорпион
Днес няма да изпитвате кой знае какво желание за срещи и активна работа – ще имате нужда да си почивате и ще предпочитате усамотението. Възможно е да се чувствате напрегнати, без дори да има конкретна причина за това. Най-добре би било да намалите колкото можете активността и да се погрижите за себе си.

 

Стрелец
Днес ще е чудесно да отделите повече време за уединение и медитация, за разходки на чист въздух, за спорт – ще ви се отрази добре. Грижете се по-добре за здравето си, особено ако сте подложени на голям стрес.

 

Козирог
Днес споделете с приятели или близки хора плановете и намеренията, които занимават ума ви. Не се опитвайте да действате сами, защото няма да сте максимално ефективни. Някои от вас може да поискате да направите покупка за дома или пък ще вземете решение, свързано със семейните финанси.

 

Водолей
Днес нека да ви води сърцето, а не разумът – мислите ли твърде дълго, ще започнете да се колебаете, а и нищо чудно да попаднете в капана на страховете си. От друга страна, сърцето ви „знае“ кое ви кара да се чувствате добре и може да ви даде смелост да поемете по нов път, за да постигнете желанията си.

 

Риби
Днес ще сте доста раними, така че не се колебайте да потърсите помощ и подкрепа, ако имате нужда от тях. За да ги получите обаче, ще трябва да се осмелите да се разкриете пред друг човек и да споделите какво ви е на сърцето. Продължите ли да се правите на силни, няма как да се сърдите на близките си, че не ви разбират.

 

Източник: Edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО