Раците и още две зодии ще бъдат безумно обичани тази пролет

Раците и още две зодии ще бъдат безумно обичани тази пролет

Любовта често ни води по невидими пътища – докато се обърнем и вече сме се „омотали” в нея. Но нима има нещо по-хубаво от това? Ето кои са зодиите, които Купидон си е набелязал тази пролет и които ще бъдат истински обичани!

 

Рак
Вътрешно в себе си знаете, че сте открили невероятен човек, който ви кара да се чувствате истински щастливи. Имате прекрасна връзка, но трябва да изгладите малко проблемите с доверието, което тровят щастието ви. Пуснете ревността и съмнението „в отпуска” и просто се оставете да бъдете обичани!

 

Козирог
Плаши ви мисълта да покажете истинската си същност пред някого и да му позволите да навлезе в живота ви. Опарили сте се в миналото си, имате горчив опит и не искате да позволите да страдате отново. Но ето, че някой се е влюбил в трудния ви характер и няма да се умори да ви го показва, докато не се проумеете.

 

Скорпион
Влюбвате се твърде бързо, а когато усетите, че нещата стават по-сериозни бягате. Но сега няма да имате тази възможност. Човекът до вас не е склонен да ви пусне „без бой”, а и честно казано, колкото и да ви е страх, и вие не искате да си тръгвате. Ето защо си дайте време за романтични срещи и се подгответе за сериозните разговори.

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО