Звездите съветват: Как да оцелеем по време на карантина (ВИДЕО)

Звездите съветват: Как да оцелеем по време на карантина (ВИДЕО)

Разпространението на коронавируса безспорно тема №1. Това се отнася и за астрологията. Подсказват ли звездите как ще се разреши ситуацията?

 

Всички астролози предсказаха, че 2020 година ще бъде изпълнена с предизвикателства. Защо това е така? Имахме един от най-трудните аспекти в астрологията – Сатурн съвпад с Плутон през януари 2020 г.

 

Влиянието на този аспект се разпростира в рамките на една или две години. Освен това през 2020 г. има 6 затъмнения. По принцип всяка година има само четири затъмнения. Затъмненията са свързани с кармични уроци и превратни точки.

 

През следващите две години се очаква и икономическа криза. Това е следствие на аспектите Юпитер съвпад с Плутон и Юпитер съвпад със Сатурн.

 

Тъй като тези аспекти, както и съвпадът на Сатурн и Плутон се случват в сатурновите знаци на Козирог и Водолей се очакват и промени в обществения живот, нови законови рамки, нови модели на управление и нов световен ред.

 

Белите дробове се свързват с планетата Меркурий. В момента тази планета е в най-слабата си позиция.

 

Първите седмици на април вирусът ще се разпространява с най-голяма сила. През месец май се очаква подобрение по отношение на проблема с вируса. През месец юни е възможна нова вълна, защото слънцето навлиза в Меркуриев знак. От средата на юни вирусът ще отшуми.

 

Ще пренесем енергията от знака на Козирога в знака на Рака. Повече чувства и фокус върху сърцето, съветва астрологът Весела Калабакова. Как да преминем през този период по по-лесен начин, вижте във видеото. За повече астрологична информация последвайте във

 

 

Източник: Actualno.com 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО