BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Ключът към успеха ще бъде мистерия за едни, най-голямото предизвикателство очаква други

Седмичен хороскоп за 6-12 май 2024 г. 

 

Овен
През тази седмица ключът за успех ще се крие в това дали влагате старание и професионализъм в служебните си дела. Няма смисъл да бързате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се нервирате, че събитията се развиват твърде бавно и не ще да успеете да усъвършенствате вече съграденото.

 

През следващите дни възможности за изява и развитие в кариерата няма да ви липсват. Много от вас може да се окажете изправени пред предизвикателството да доказвате, че работите качествено и наистина сте готови да се трудите повече. За щастие, вие сте личности, които не се плашите от подобни предизвикателства, така че ще имате големия шанс да покажете най-доброто от себе си.

 

За личния ви живот също ще важи правилото да не бързате и да не притискате никого – имайте търпение, проявявайте постоянство и ще има изгледи проблемите да се разрешат във ваша полза. В четвъртък и петък ще бъдете в чудесно настроение – позабавлявайте се на воля и отделяйте повече време за любимите си занимания.

Това са най-злобните зодии

Телец
През тази седмица вие ще сте сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всеки от вас то ще бъде в различна област, но общото ще е възможността да развиете нещо, което вече сте създали, да се усъвършенствате или да придобиете ценен опит.

 

Периодът е чудесен да се изявите в някаква сфера, в която сте добри – чрез изкуство, практически умения, дори чрез чара и външния си вид. Най-благоприятните дни от седмицата за вас ще бъдат съботата и неделята, когато всичко ще се случва с лекота – независимо дали работите или разпускате.

 

Ако търсите нова любов, не пренебрегвайте хората, които ви търсят в момента. Обвързаните пък ще се радвате на хармония във взаимоотношенията.

 

Близнаци
През тази седмица препоръката към вас е да не се разпилявате по различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани – така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате напразно от този или онзи или да се тревожите за бъдещето. В противен случай ще изхабите енергията си за напълно безсмислени тревоги, умуване и излишни битки.

 

Важно е да въведете ред в собствената си глава, защото без вътрешно спокойствие трудно ще взимате правилни решения. Сега не е моментът да се влияете от чужди мнения или да се опитвате да угаждате на околните, а да останете верни на себе си и да се вслушвате повече във вътрешния си глас. И тази седмица е много подходящ период да извършите подобрения в дома си – дори да направите по-сериозно разчистване.

 

От колкото повече неща се освободите, за да си осигурите комфорт – и физически, и душевен, толкова по-добре ще се чувствате, а и в бъдеще ще ви бъде по-лесно.

 

Рак
През тази седмица звездните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното ви спокойствие, за да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и, съответно – да подобрите общуването си с околните. Опитайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не изпадайте в самосъжаление.

 

Чудесно би било да си направите равносметка и да си вземете поука, но не и да се връщате мислено към едни и същи събития отново и отново. Това е валидно най-вече, ако таите някакви негативни чувства към партньора/партньорката си или към друг близък човек – кажете каквото имате да кажете и си изяснете кой какви чувства изпитва, защото в противен случай ще продължавате да таите огорчение в себе си.

 

Във вторник и сряда ще сте по-емоционални и ще ви бъде трудно да разсъждавате трезво, но към края на седмицата ще се успокоите и тогава може да видите от друг ъгъл ситуацията, която ви тревожи.

 

Лъв
Тази седмица ще е особено благоприятна за онези, чиято работа изисква по-голяма сръчност и внимание към детайла – има добри изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда включително пестете енергията си и не я хабете напразно – например, за да се борите с обстоятелствата или да влияете на хората около себе си.

 

Давайте си повече почивка и отделяйте време за себе си. В четвъртък и петък ще бъдете активни и ще има по-голям шанс да получите това, което искате. Ако на дневен ред излезе въпрос, свързан с лични отношения, обърнете му внимание – ако проявите малко търпение, ще има възможност да намерите решение.

 

Бъдете умерени в харченето и не поемайте големи финансови рискове. Хубаво ще е да отделите и време за близките си хора, може би някой от тях се нуждае от вашия съвет.

 

Дева
Предстои ви една чудесна седмица – изпълнена с възможности за стабилизация и усъвършенстване в личностен или в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Единствено ако сте оставили много недовършени дела и задачи периодът може да не е така безоблачен за вас – в тези случаи следва да се заемете сериозно, да се справите с щетите и да довършите започнатото.

 

През тази седмица се оглеждайте за възможности за развитие, дори и за някакво приключение. Най-хубавото е, че през тази седмица ще успеете да внесете ред в определена област от живота си – вие много обичате порядъка и се чувствате спокойни, когато е налице.

 

Вашата практичност и старанието, което влагате във всичко, ще ви носят удовлетворение, и дори повече – смисъл и цел. През следващите дни ще гледате реалистично на ситуациите и ще ги анализирате в дълбочина, а това е предпоставка за изясняване и за взимане на правилни решения.

 

Везни
Тази седмица подаръкът, който звездите сигурно ще ви предоставят, е възможността да се освободите от излишен емоционален багаж – потиснати емоции, страх, гняв, вина, а също така и от нездравословни навици и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо добро. Така че, ако през следващите дни част от този багаж изплува на повърхността, не се тревожете – това е знак, че процесът на осъзнаване и изчистване продължава.

 

във ваша полза е този път да подълбаете по-дълбоко и да анализирате постъпките си в миналото, защото само така ще си извлечете съответните поуки и ще позволите на промените да се случат.

 

В практичен план седмицата е особено благоприятна да уредите някои служебни въпроси, които отдавна отлагате или за които все не ви остава време. Към края на седмицата е добре да се отдадете на любимо занимание или да прекарате време с близките си.

 

Скорпион
През тази седмица вероятно доста ще разсъждавате и затова е добре да си осигурите лично време и уединение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в личния си живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите разрешение за него. Добрата новина е, че има изгледи умуването да даде резултати – ако не веднага, то поне през следващите седмици.

 

Тези от вас, които се чувствате като в подхвърляна от вятъра лодка, ще спечелите, ако най-накрая успеете да намерите тих пристан и се опитате да подредите мислите си. Какъвто и проблем да се върти в главата ви, решението не е да обвинявате друг човек или да се изкарвате жертва на съдбата – оплакванията и нападките няма да помогнат.

 

Що се отнася до любовния ви живот, риск от конфликти има, но бихте могли да ги преодолеете успешно, ако опитате да се поставите на мястото на другия – за целта обаче трябва да чуете какво има да ви каже.

Това са най-злобните зодии

Стрелец
Искате или не, през тази седмица ще трябва да мислите по някои практични въпроси – свързани с работа, с пари и с организация на изпълнението на всекидневните ви задължения. За по-авантюристично настроените тези неща са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото трябва, ако не искате в бъдеще да ви дойде нанагорно.

 

В работата пък обръщайте внимание на дребните детайли, тъй като точно сега те ще са особено важни. Чудесно е да сте на крилете на някоя нова идея или да правите планове за разширение на бизнеса си, но ще е във ваша полза, ако не бързате и се замислите за практичните страни на начинанието си.

 

Би било чудесно, ако през следващите дни обърнете по-голямо внимание на себе си – грижете се за себе си и се движете повече. През уикенда отделете време, за да подредите дома и мислите си – ще ви се отрази освежаващо.

 

Козирог
Очертава се тази седмица да е успешна за вас, що се отнася до работата, финансите и творческите проекти. Ако сте по-внимателни, не бързате за никъде и следвате уверено пътя, по който сте поели, няма за какво да се притеснявате – всичко ще върви нормално, а може да получите и някаква награда. В понеделник едва ли ще сте много продуктивни, но от вторник нататък ще имате и ентусиазъм, и късмет, за да осъществите замисленото.

 

Що се отнася до личните взаимоотношения, там ситуацията може да стане сложна. Ако сте напрегнати заради конфликт с партньора/партньорката си или не одобрявате поведението на близък човек, по-добре първо се успокойте. Не го ли направите, има риск да започнете да наставлявате, а така ще отблъснете другия.

 

Замислете се, че може би той/тя е наясно как е правилно да постъпи, обаче не може, не знае как или съществуват фактори, които му пречат. Има шанс да се разберете, но трябва да сте по-търпеливи и да позволите на другия човек да каже какво мисли и най-важното – как се чувства.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Водолей
През тази седмица ще е потребно да си осигурите повече отдих и да се освободите от излишно напрежение, ако през изминалите дни и седмици сте били по-натоварени – в този случай само почивката може да ви осигури нужното спокойствие. Ако си отпуснете повече време за себе си, ще успеете да обърнете внимание на собствените си потребности, а също и да си направите равносметка за последните събития и преживявания.

 

Не се лишавайте от тази възможност и си осигурете онова, от което имате нужда – така ще бъдете полезни на самите себе си, а усещането за спокойствие и сигурност, което ще постигнете, ще ви бъде нужно, за да надграждате после, през летните месеци.

 

Сами преценете как да използвате времето си – да се отдадете на мързел у дома или да се посветите на някакво хоби. Не хабете енергията си напразно – за хора, които ви натоварват, или за работа, която не ви е по сърце.

 

Риби
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде поставен върху усъвършенстването и практическата работа в някаква област. За тези представители на знака, които сте свикнали да се носите по течението и да мързелувате, периодът ще премине тихо и спокойно – никой няма да ви обвини, че не сте правили нищо, но пък е сигурно, че ще пропуснете ценна възможност.

 

Съветът към вас е: като ще релаксирате, правете го качествено. Ако обаче сте по-амбициозни и искате да се възползвате от възможността, която звездите ви дават, сега е моментът да помислите за това как да използвате времето си, в какво да вложите силите и средствата си – периодът е много подходящ, за да развиете творчески дарби и практически умения, които ще ви помогнат да се реализирате по-добре в бъдеще.

 

Що се отнася до любовния ви живот и приятелските отношения, през тази седмица ще има изясняване и положително развитие. Това обаче ще налага да сте искрени и да споделяте честно как се чувствате, а не да замазвате проблемите, само и само за да възстановите мира.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са трите зодии, които ще намерят начин да ви разбият сърцето

Подобни статии

Back to top button