BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са трите зодии, които ще намерят начин да ви разбият сърцето

Ще кажете, че всичко зависи от човека, а не от зодията, но всъщност има няколко зодии от мъжки пол, които са по-изявени в разбиването на сърца от останалите и е много вероятно вече да сте опитали отровните стрели на любовта му.

 

Колкото и добре да познавате хората, колкото и да сте внимателни в любовните си отношения, няма начин поне веднъж да не се окажете с разбито сърце. Просто животът е така устроен. И все пак има зодии, на които им се носи славата на „сърцеразбивачи“.

Това са най-злобните зодии

Близнаци – Никога няма да разберете какво точно ви се случва с Близнаците. В един момент ви засипват с любов и цветя, в следващия сякаш напълно забравят за вас. Дори да не е напълно изненадващ мигът, в който късат с вас, пак боли ужасно. Смятахте, че те наистина ви разбират и с никого не са разговаряли така дълбоко, както с вас. Близнаците са умни и чаровни, но са смъртоносни за сърцето. Те са склонни да изчезнат без обяснения и чак след това да скъсат официално с вас, което боли още повече – защото изчезването все пак оставя място за малко надежда.

Това са най-злобните зодии

Водолей – Дори не се налага Водолеите да се разделят с вас, за да ви разбият сърцето. Те ще флиртуват с други хора пред очите ви с ясното съзнание какво правят, а в следващия момент ще ви заявят, че ви обичат и не искат да се разделяте. Когато скъсат с вас, те ще го направят с чувство на интелектуално превъзходство – като че не сте могли да задоволите възвишените им потребности.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Стрелец – Стрелците винаги поставят собствените си нужди и желания преди всичко. Искате да останат с вас? Това е много лошо, тъй като те вече са си направили собствени планове, които не включват вас. Те са изключително егоцентрични и са своят най-важен приоритет. И което е по-лошо – след като са ви разбили сърцето, не разбират защо страдате толкова. Стрелците не са известни с емпатията и способността да погледнат нещата от чужда гледна точка, затова се чудят как може да ви боли и защо просто не го преодолеете.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Паричен лунен календар за месец май 2024

Подобни статии

Back to top button