Любопитнохороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Личните въпроси излизат на преден план

Седмичен хороскоп за периода 5-11 февруари 2024г.

Овен: През тази седмица трябва да се концентрирате и системно да реализирате поне част от идеите си, и то още от понеделник. В сряда ще трябва да защитите идеите си. Проявете търпение и издръжливост и ще получите това, което искате. Внезапна среща в събота ще ви позволи да подновите изгубени връзки, да създадете нови запознанства и да научите много интересни и полезни неща.

Телец: Използвайте тази седмица, за да получите информация и знания. Истината е, че прекалено сте потънали в проблемите си. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Имайте повече доверие в собствените си способности, поддържайте емоционален баланс. Сряда ще ви зарадва с интересни новини и градивни предложения. Петък е идеален за срещи с приятели. Опитайте се да бъдете по-търпеливи с близките си, въпреки че те ще се опитат да ви извадят от равновесие по всякакъв начин.

Близнаци: През тази седмица не бъдете твърде срамежливи, оценете положителните си качества и дайте възможност на другите да направят същото. Възможни са много положителни промени както в личните, така и в професионалните дела. Сега дори най-фантастичните ви планове имат шанса да се сбъднат. В петък много проблеми ще се разрешат от само себе си. Възможно е сближаване с влиятелна личност. Събота е чудесен ден за среща или приемане на гости.

Рак: През тази седмица много житейски въпроси ще се решават спокойно и без напрежение. Атмосферата около вас ще хармонизира и ще внесе спокойствие. В сряда можете да направите нещо екстравагантно, но ще има какво да запомните. Четвъртък ще е добър ден за довършване на стари неща. Събота е благоприятна за активен отдих.

Лъв: През тази седмица е препоръчително е да прекарвате повече време със семейството си и да доставяте радост на близките си. Опитайте се да погледнете на себе си обективно, не подценявайте самочувствието си. Бъдете усърдни и изпълнявайте необходимите и значими задачи. В работата трудовите ви подвизи ще бъдат забелязани и възнаградени от началството. В събота не пропускайте възможността да се срещнете с приятели, поканете ги на гости.

Девет причини да обичате до полуда овните

Дева: Тази седмица ще имате възможност да разрешите труден, но жизненоважен въпрос. В началото на периода работата документи ще е успешна. Преговорите с нови партньори ще бъдат успешни, възможни са и романтични запознанства. Започнатият по-рано бизнес ще напредне успешно. В петък приятелите могат да бъдат доста досадни с въпросите и съветите си. За да постигнете целта си, бъдете търпеливи.

Везни: Тази седмица може да развиете много нови интереси, така че изглежда ще станете рядък гост у дома. Предстои добра седмица за творчески начинания, физическа активност и пътувания. Една от основните цели е подобряване на вашето здраве и почивка. По-добре е да прекарате уикенда в самота, да гледате романтична комедия, да слушате спокойна музика.

Скорпион: Тази седмица личните въпроси може да излязат на преден план. Проблемите, свързани със семейството, заплашват да отнемат цялото ви време и мисли. Може да има много суетене, безпокойство и трудности при вземането на конкретни решения, но все пак е по-добре да направите важна стъпка, която ще ви позволи да бъдете близо до любимия човек. Разширяването на кръга ви от познанства ще донесе нови възможности. Възможни са и изгодни бизнес предложения. Имате шанс да плените другите с идеите си и да намерите подкрепа.

Стрелец: Седмицата ще ви предложи добри перспективи за развитие. Около вас ще цари творческа и делова атмосфера. Точно сега постигането на целите ви е напълно възможно. Вашето добро настроение ще помогне на мнозина в трудни моменти. В края на седмицата ще получите достойно възнаграждение за положените усилия.

Козирог: Тази седмица трябва да проявите отговорност и точност, тогава успешно и изгодно ще решите много от проблемите си. Сега смело се втурвайте напред към нови постижения. Но не се опитвайте да се правите на гуру, тъй като бързо ще бъдете поставени на мястото си. В петък вашата инициативност и ефективност ще бъдат оценени. Среща през уикенда с нов познат може да ви разочарова.

Коренна промяна в живота очаква тези зодии

Водолей: През тази седмица е препоръчително е да намалите ентусиазма си и да обърнете повече внимание на бизнес проектите. Прекаленото бързане заплашва да доведе до сериозни финансови загуби. През втората половина на седмицата е възможно скрито противопоставяне на вашите планове. Водете делата си внимателно, консултирайте се по-често с колеги и не се опитвайте да плетете интриги. В петък неочакван обрат на събитията ще повлияе на бъдещата ви съдба, но за да бъде влиянието благоприятно, трябва да положите сериозни усилия.

Риби: Тази седмица ще привлечете другите с доброта, мъдрост и искрено желание да се притечете на помощ в трудни моменти. Четвъртък е подходящ ден за активни действия, представянето ви ще ви хареса. Прекарайте неделята с приятели или в приятна компания. Опитайте се да бъдете реалисти и не изисквайте твърде много от близките си. Точно сега забравете за проява на егоизъм.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Подобни статии

Back to top button