You are currently viewing СЕЗОНЪТ НА СТРЕЛЕЦА: Връхлита ни огнена енергия и неочаквани промени

СЕЗОНЪТ НА СТРЕЛЕЦА: Връхлита ни огнена енергия и неочаквани промени

Закопчайте коланите си, защото животът набира скорост! Слънцето преминава във вълнуващия Стрелец на 23 ноември, започвайки един от най-натоварените периоди от годината – сезонът на Стрелеца! Изчезнаха мрачните, интензивни вибрации на сезона на Скорпиона – този месец е изцяло за живеене и изследване на света около вас!

 

Стрелецът е единственият променлив огнен знак на зодиака, което означава, че е гъвкав, адаптивен и много изразителен, пише Edna.bg. Стрелецът също се управлява от Юпитер, планетата на експанзията и късмета. Иначе казано – можете да очаквате с нетърпение да изследвате всякакви нови неща, да станете по-завършена личност и да се научите да говорите своята истина. Това може да се случи в училище или в академичен контекст, чрез връзка с нов човек, чрез ново преживяване или пътуване до непознато място. Еднодневна екскурзия с вашите приятели или флирт с онзи чаровник в бара, който не е обичайният ви тип, може сериозно да обогати живота ви в момента.

 

Единственото нещо, което не искате да бъдете, е упорит или срамежлив – сезонът на Стрелецa е свързан с отварянето на ума ви, разширяването на гледната точка и насърчаването на другите да се учат заедно с вас. Напускането на зоната на комфорт не е лесно за всеки, но сезонът на Стрелеца ви помага да се чувствате по-амбициозни.

 

Има обаче и един малък проблем, който идва със сезона на Стрелеца. Стрелецът има неприятната репутация, че е шумен, самоуверен и на моменти отвратителен. Да, в момента научавате много, но ако не внимавате, може да изглеждате като всезнайко. А като добавите и хаотичната енергия на сезона на затъмненията, който се случва в момента, това може да бъде рецепта за истинско бедствие.

 

Не забравяйте да останете непредубедени и да разберете, че другите хора имат различни гледни точки – и дори може да знаят повече от вас за нещо! По този начин можете да избегнете драмата и да останете настрана от всякакви ненужни конфликти.

 

Когато става въпрос за сезона на Стрелеца, никога няма да скучаете. Нищо не е досадно и обикновено. Всяка работа, връзка и ден е възможност за израстване. Учите се да гледате на живота като на преживяване – от вас зависи да се уверите, че е добро!

 

Ето какво да очаквате от вълнуващия сезон на Стрелеца според зодията си:

 

ОВЕН
Стрелецът е сходен огнен знак, така че този сезон ви изпълва със смелост, увереност и жажда за живот! Резервирайте пътуване до някъде, където никога не сте били – ако не друг град или държава, то приключение до онова сладко ново кафене, което отвори врати в центъра. Идват нови хора и преживявания в живота ви и макар че не е гарантирано, че ще продължат вечно, те обещават да ви научат на нещо ново за света и по-важното – за вас самите.

 

ТЕЛЕЦ
Животът в спалнята ви сериозно се нажежава благодарение на огненото влияние на сезона на Стрелеца! Нетърпеливи сте да опитате нови неща с партньора си и ако сте необвързани, сте готови да направите първата крачка и да се свържете с някой напълно нов. Откривате какво всъщност е интимността през този месец. Ако сте необвързани, внимавайте с кого се срещате, защото появата на романтични чувства ви е в кърпа вързано в момента.

 

БЛИЗНАЦИ
За вашия знак сезонът на Стрелеца е невероятно емоционален. Това очевидно може да се отнася за вашия любовен живот (това е доста добър момент за срещи), но може да се прояви и като откриване на нов близък приятел или нов бизнес партньор. Разбирате как другият човек във вашите взаимоотношения влияе върху човека, който сте, и обратното. Научавате се и как да намирате равновесие в отношенията си.

 

РАК
Работата, задълженията и животът като цяло ви карат да бързате с около милион килиметра в минута и няма да ви лъжем – това може да бъде доста непосилно за вас. Мразите изненадите и обичате рутината, но сезонът на Стрелеца е тук, за да ви покаже, че сте затънали в застой. Ключът към успеха е да разберете какво ви пречи, да намерите нови начини да коригирате рутината си и активно да преследвате по-здравословен и по-продуктивен живот.

 

ЛЪВ
Любовта е във въздуха! Петият дом на вашата диаграма, който управлява романтиката, секса и забавлението, е осветен от слънцето този месец, така че този сезон на Стрелеца обещава да бъде вълнуващ! Склонни сте да чакате потенциалните партньори да се доближат до вас, но точно сега е най-добре вие да направите първата крачка! Очаква ви цял нов свят от преживявания, така че се активизирайте и придайте на любовния си живот блясъка, който заслужава.

 

ДЕВА
Въпреки екстровертните вибрации на сезона на Стрелеца, вие се чувствате като залепен за дивана. Това всъщност не е лошо нещо, защото звездите ви призовават да се свържете отново с корените си, да прекарате време у дома или със семейството и да се съсредоточите върху това как миналите ви преживявания са оформили човека, който сте днес. Това е и период за почивка и презареждане на батериите. По този начин, когато настъпи сезонът на Козирога, ще бъдете готови да се покажете на света като най-добрата версия на себе си!

 

ВЕЗНИ
Множество нови връзки идват към вас, Везни, и най-хубавото е, че не е нужно да излизате, за да ги срещнете! Независимо дали става дума за нов приятел, съсед, който току-що се е нанесъл, или братовчед, който не сте виждали от десетилетие, има много хора, които да опознаете по-добре. Освен това се запознавате с много различни мнения, преживявания и места, така че се възползвайте от супер социалното настроение на този месец – ще бъдете изненадани колко по-осведомени и културно обогатени ще сте до края на сезона на Стрелеца!

 

СКОРПИОН
Време е да се захващате за работа! Проектите, работните места и връзките, които сте започнали през сезона на Скорпиона, стават все по-значими с течение на времето. Сега е моментът да се съсредоточите върху най-важното и да го направите възможно най-доброто. Това е особено важно по време на работа – всички големи презентации или проекти, които трябва да се направят, определено трябва да бъдат завършени точно сега, защото ви очакват много по-големи и по-добри неща. И не на последно място – изиграйте правилно картите си и може да завършите месеца с повишение или бонус!

 

СТРЕЛЕЦ
Честит рожден ден! Сезонът на Стрелеца е (очевидно) изцяло за вас! Помислете дълго и упорито какво искате от живота си – по-добра работа? Нова връзка? Слава в социалните мрежи? Какви лични цели искате да постигнете? След като го разберете, можете да вложите всичко от себе си и да започнете да преследвате когото или каквото искате. Светът е вашата сцена сега, така че се захващайте за работа!

 

КОЗИРОГ
Следващият месец е време да направите пауза и да разгледате историята на живота си до момента. Вие сте супер амбициозен, така че когато не работите активно или не постигате нещо, е лесно да се почувствате като пълен провал. Прекарайте този месец в почивка, медитация и фокусиране върху предишните си постижения. Позволете си да отпразнувате победите си, дори и малките. Винаги сте фокусирани върху достигането на върха, но този месец е тук, за да ви помогне да разберете, че най-важното е пътуването, а не дестинацията.

 

ВОДОЛЕЙ
Ако вашата компания изглежда малко оскъдна, имате късмет – сезонът на Стрелеца е свързан със създаване на нови връзки, добавяне на десетки имена към списъка ви с контакти и придаване на голям блясък на социалния ви живот! Не само че се чувствате по-изразителни, но и намирате приятели, които ви ободряват и празнуват това, което сте. Може да загубите няколко приятели, но по-големите и по-добри приятелства, които ви очакват, ще направят всичко това да си струва.

 

РИБИ
Този месец сте поставени в светлината на прожекторите и всички погледи са насочени към вас – особено когато става въпрос за работа. Лошата новина е, че каквото и да направите, всички ще го видят. Но добрата новина е, че ако останете с най-доброто си поведение и блеснете на работа, доброто ви представяне ще бъде признато от всички, включително и от шефа ви! Направете всичко възможно, защото повишението е напълно възможно точно сега.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО