You are currently viewing ЗЛАТНИТЕ ДНИ на декември: Вижте кога Вселената ще е на наша страна
снимка: Pixabay

ЗЛАТНИТЕ ДНИ на декември: Вижте кога Вселената ще е на наша страна

В тези магични дни сме защитени от звездите, планетите и цялата Вселена! На тези дати късметът идва при повечето хора, пише Edna.bg. Време е да разберем в кои дни от декември ще ни очакват успехи и защо!

 

Началото на зимата е времето, когато нощите са възможно най-дълги и времето е възможно най-студено. Това не означава, че трябва да страдате от липса на енергия. Отдайте се на приятни занимания в компанията на любими хора и проверете кои дни от последния месец на годината ще ви донесат късмет, за да се възползвате максимално от тях.

 

Ето кои ще са най-успешните дни през декември:

 

1 декември – Нептун става директен
Ретроградният Нептун ни донесе много проблеми, но в първия ден на зимата те ще изчезнат. Става дума за лоши настроения и лоши спомени. Много хора най-накрая ще успеят да станат по-независими, продуктивни и мотивирани. Краят на годината е чудесен за активен бизнес и работа.

 

12 декември – Огледална дата
Това е идеалният ден за учене и духовна практика. На 12.12 много от нас ще получат голям положителен заряд от числото 3, което ще управлява света в този ден. Материалното ще избледнее на заден план, а приятелството, любовта и добротата ще бъдат на първо място.

 

13 декември – Марс преминава в Стрелец
Марс в знака Стрелец се усеща страхотно. Цялата енергия на червената планета ще отиде за защита на нашите вярвания, идеали и житейски принципи. Всички ще станем малко по-смели на 13 декември. Самият ден на прехода ще бъде светъл и позитивен, тласкащ ни към доброта и опити да помогнем на нуждаещите се.

 

14 и 15 декември – Пик на метеорния поток Геминиди
На 14 и 15 звездният поток, наречен Геминиди, ще бъде максимално активен. Очаква ни невероятно красиво „светлинно шоу“! Астролозите напомнят, че тези два дни също са едни от най-успешните дати през декември. Сиянието на потока се намира в съзвездието Близнаци, така че тези дни можете да си пожелавате много любов и креативност.

 

21 декември – Зимно слънцестоене и пик на метеорния поток Урсиди
Този ден ще бъде много благоприятен, защото на 21-ви ще се случат наведнъж цели две важни събития. Зимното слънцестоене е важно, защото ще ни даде вътрешна хармония и вяра в доброто. В момента на пика на Урсидите много от нас могат да очакват просветление и осъзнаване на нещо изключително важно.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО