Любопитно

Щастливо куче и намръщен котарак разтопиха хиляди сърца в социалните мрежи

Усмихнато куче самоед Каспър и намусеният котарак Ромео спечелиха стотици последователи в инстаграм с невероятното си приятелство, съобщи в. “Дейли мейл”.

Стопанката на двете животни Ринза Ли от Крайстчърч, Нова Зеландия, обича да ги снима заедно. Двамата не само се гушкат, но и да ходят на разходка заедно. Въпреки симпатиите си към Каспър, Ромео не може да смени намусеното си изражение и това разсмива минувачите, които го сравняват с усмихнатата муцуна на самоеда.

Dog - Before coffee -T After coffee

Двамата приятели са ходили на екскурзии с Ринза, посещавали са и туристически атракции, предаде БТА.

Dog

Каспър е на шест години, а Ромео – на две. Ринза разказа, че дълго време е искала да си вземе коте, но се е притеснявала от реакцията на Каспър. Когато приятелката й приютила котка, завела Каспър на гости и се оказало, че той се държи много дружелюбно с нея. Затова се решила да попълни домакинството с още един любимец.

Sky

Когато Ринза завела Ромео у дома, държала животните отделно една седмица. Каспър обаче бил много любопитен и изолацията приключила бързо.

Sky

Сега Ромео е господарят на къщата. Първоначално котето се уплашило от големия Каспър, но бързо разбрало, че той е много добър.

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button